'Supermodel Cara Delevingne trouwt met Ashley Benson (Pretty Little Liars)'

'Supermodel Cara Delevingne trouwt met Ashley Benson (Pretty Little Liars)'

Maar nog niet officieel...

Supermodel Cara Delevingne is eerder dit jaar getrouwd haar vriendin Ashley Benson. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. De twee zouden elkaar het jawoord hebben gegeven in een kapelletje in Las Vegas.

Cara Delevingne (26) en actrice Ashley Benson (29), bekend van Pretty Little Liars, zijn in het geheim getrouwd. De ceremonie vond plaats in Las Vegas en zou ongeveer 300 dollar hebben gekost. Naar verluidt waren onder meer Charlize Theron en Sophie Turner (die onlangs ook in Las Vegas trouwde) aanwezig. Een bron meldt echter aan E! Online dat Delevingne en Benson nog niet voor de wet getrouwd zouden zijn.

Trots op relatie
Vorige maand gingen er al geruchten rond dat de twee verloofd zouden zijn. Het stel werd namelijk met matchende ringen gespot tijdens hun vakantie in het Franse Saint-Tropez. In juni maakten Delevingne en Benson hun relatie publiekelijk. Dat deden zij speciaal voor de pride-maand, waar stil wordt gestaan bij de positie van LHBTI'ers in de samenleving. Ze zouden toen al een jaar met elkaar aan daten zijn.

NieuwsFilm

meest populair