4 nieuwe 'tatoeages' voor Matt Damon (foto)

4 nieuwe 'tatoeages' voor Matt Damon (foto)

Eén gezin op één arm.

Voor The Martian-hoofdrolspeler Matt Damon was het niet genoeg om enkel de naam van zijn vrouw op zijn lichaam te hebben getatoeëerd. De Amerikaan ging onlangs op bezoek bij bekendheid-tatoeëerder Daniel Stone om niet één, maar zelfs vier tatoeages te zetten. Met de nieuwe aanwinsten eert hij nu het hele gezin: Damon heeft namelijk de namen van zijn vier dochters toegevoegd.

Het gaat o.a. om de drie dochters die hij met vrouwlief Luciana Barroso gekregen heeft, Isabella (13 jaar), Gia (10 jaar) en Stella (8 jaar). Stiefdochter Alexia (20 jaar) staat er ook bij. De 48-jarige acteur liet hun namen op zijn rechter bovenarm zetten, waar zijn vrouw ook al een tijdje staat. Bekijk de afbeelding hieronder, openbaargemaakt door Stone. Tegenover E! Online vertelde hij opgetogen: "Matt is een legende en een zeer cool mens. Ik ben zo blij dat ik hem zijn tatoeage heb mogen geven! Hij is één van mijn favoriete acteurs."


De Hemsworths
Inmiddels is het geen geheim meer dat de familie Damon grote vrienden is met de familie Hemsworth, met in het bijzonder Chris Hemsworth en zijn vrouw Elsa Pataky. Dikwijls gaan ze met zijn allen op vakantie en brengen ze feestdagen bij elkaar door. Om hun vriendschap te bezegelen lieten Barroso en Pataky ook tatoeages zetten. De laatstgenoemde legde vorig jaar aan People uit: "We wilden iets hebben om aan die geweldige momenten te herinneren, dus we plaatsten een kleine tatoeage. We zeiden: 'We moeten elk jaar een nieuwe nemen.'" Momenteel hebben ze drie punten op hun pinken staan.

Draak
Een grote afbeelding is vermoedelijk niets voor Matt Damon, die tevreden is met de namen van zijn gezin. In 2018, toen hij The Daily Show bezocht, vroeg presentator Trevor Noah hem wat hij van Ben Affleck's opvallende tatoeage vindt. De Argo-regisseur loopt al een lange tijd rond met een grote draak op zijn rug. Lachend zei Damon: "Het is niet de taak van één man om een andere man te vertellen wat hij met zijn rug mag doen. Ik steun al zijn kunstzinnige uitingen."

NieuwsFilm

meest populair