Video

Eerste trailer nieuwe animatiefilmversie 'The Addams Family'!

Voor het eerst sinds 1993 keert de familie terug op het witte doek, maar nu als animatiefilm

door Steven van der Vegt om 08:26 in Video
Het is inmiddels maar liefst 26 jaar geleden dat de laatste bioscoopfilm omtrent The Addams Family verscheen. De franchise bewandelt echter de omgekeerde weg van wat de standaard lijkt in het huidige filmlandschap. Waar het momenteel de trend is om animatiefilms om te toveren naar live-actionverfilmingen, besloot filmstudio MGM nu een animatiefilm te maken na eerdere live-actionversies.Deze nieuwe verfilming heeft een indrukwekkende stemmencast tot zijn beschikking. Zo horen we onder andere Oscar Isaac en Charlize Theron als Gomez en Morticia naast Chloë Grace Moretz en Finn Wolfhard als Wednesday en Pugsley. De meest opvallende casting is echter rapper Snoop Dogg als Cousin Itt, die een opmerkelijke verschijning maakt in de trailer.

Bioscoop
De film verschijnt op 4 december dit jaar al in de Nederlandse bioscopen. Wordt jij enthousiast van de trailer, of had jij liever weer een live-actionversie van de excentrieke familie gezien?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=F7Ug863S8dQ

chefry1983

Avatar

Trailer is vet gaaf!
Deze ga ik wel kijken

Artificialis

Avatar

Komt zeer kinderachtig over. Jammer dat er niet voor is gekozen om een nieuwe live-action filmreeks te starten. The Adams Family is bekend genoeg om een groot publiek aan te kunnen spreken.

NieuwsFilm

meest populair