Video

Trailer horrorfilm 'Mary': gruwelen op zee met Gary Oldman!

Claustrofobische taferelen aan boord van een zeiljacht.

door Arjen Rooseboom om 10:21 in Video
Studio RJLE Films heeft de officiële trailer uitgebracht voor hun aankomende horrorfilm Mary met in de hoofdrol Oscar-winnend acteur Gary Oldman. Bekijk de beelden hieronder:


We volgen een worstelende kapitein (Oldman) die op zoek is naar een beter leven voor zijn gezin. Als een oud zeiljacht wordt geveild, voelt hij zich hierdoor vreemd genoeg aangetrokken en koopt het impulsief in de overtuiging dat het zijn 'kaartje' zal zijn voor geluk en voorspoed.

Maar kort nadat ze aan hun eerste reis zijn begonnen, beginnen mysterieuze en beangstigende gebeurtenissen het gezin te terroriseren, waardoor ze zich tegen elkaar keren en aan hun eigen verstand gaan twijfelen. Met hoog oplopende spanningen drijft het schip uit koers en lokt hen duidelijk naar een nog erger kwaad op zee...

De regie is in handen van nieuwkomer Michael Goi en Anthony Jaswinski (The Shallows) is verantwoordelijk voor het script. De cast bestaat verder uit Emily Mortimer, Jennifer Esposito, Stefanie Scott en Owen Teague.

Mary beleeft 24 augustus haar première op het Fright Festival in Engeland en is vanaf 11 oktober in de Amerikaanse bioscopen en op VOD te bekijken. Een Nederlandse release staat gepland voor 28 november.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pepej

Avatar

De premisse klinkt veel belovend, met Gary Oldman aan boord al helemaal ;)

Oboema

Avatar

Horror met een echte acteur. Ben benieuwd Smiley face

Sunspot

Avatar

Klinkt zeker goed

Moviemagic

Avatar

Emily Mortimer best een aardige actrice. Ik denk dat dit een leuk filmpje is voor de zondagavond of zo.

Goku32

Avatar

Hahahahahaha gary old man en iedereen denkt gelijk dat dit een hele leuke horror film is. Dit klinkt allemaal weer van het zelfde. Leuk voor op de bank

NieuwsFilm

meest populair