Trailer: Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) moet keihard afkicken in 'A Million Little Pieces'

Trailer: Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) moet keihard afkicken in 'A Million Little Pieces'

De nieuwe film van de regisseuse van 'Fifty Shades of Grey'!

Het nieuwe drama A Million Little Pieces gaat over een jonge drugsverslaafde schrijver, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, 2010), die op het randje van de afgrond staat. Om er bovenop te komen, meldt hij zich aan bij een kliniek in Minnesota, waar hij vervolgens twee afgrijselijke maanden van afkicken ondergaat. Check snel de eerste trailer.


De 23-jarige alcoholist en drugsverslaafde James (Taylor-Johnson) heeft twee opties: behandeld worden of doodgaan. Nadat hij wakker wordt in een vliegtuig met een in elkaar geslagen gezicht en geen flauw idee wat er de afgelopen weken is gebeurd, besluit hij naar een kliniek te gaan. Terwijl James z'n lichaam erbovenop probeert te helpen, poogt hij daarnaast ook z'n gebroken ziel te genezen door een connectie te maken met lotgenoten die eveneens alles op alles zetten voor een beter leven.

Waargebeurd
A Million Little Pieces is een film van regisseuse Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey, 2015), in het echte leven de echtgenote van Aaron. Het duo schreef samen het script van de film, gebaseerd op de memoires van James Frey over diens eigen ervaringen met drugsverslaving.

De rest van de indrukwekkende cast bestaat uit onder anderen Charlie Hunnam, Billy Bob Thornton, Juliette Lewis en Giovanni Ribisi. A Million Little Pieces is vanaf 30 augustus te zien bij de Britten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair