Video

Trailer: Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) moet keihard afkicken in 'A Million Little Pieces'

De nieuwe film van de regisseuse van 'Fifty Shades of Grey'!

door Jan-Peter Rook om 11:03 in Video
Het nieuwe drama A Million Little Pieces gaat over een jonge drugsverslaafde schrijver, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, 2010), die op het randje van de afgrond staat. Om er bovenop te komen, meldt hij zich aan bij een kliniek in Minnesota, waar hij vervolgens twee afgrijselijke maanden van afkicken ondergaat. Check snel de eerste trailer.


De 23-jarige alcoholist en drugsverslaafde James (Taylor-Johnson) heeft twee opties: behandeld worden of doodgaan. Nadat hij wakker wordt in een vliegtuig met een in elkaar geslagen gezicht en geen flauw idee wat er de afgelopen weken is gebeurd, besluit hij naar een kliniek te gaan. Terwijl James z'n lichaam erbovenop probeert te helpen, poogt hij daarnaast ook z'n gebroken ziel te genezen door een connectie te maken met lotgenoten die eveneens alles op alles zetten voor een beter leven.

Waargebeurd
A Million Little Pieces is een film van regisseuse Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey, 2015), in het echte leven de echtgenote van Aaron. Het duo schreef samen het script van de film, gebaseerd op de memoires van James Frey over diens eigen ervaringen met drugsverslaving.

De rest van de indrukwekkende cast bestaat uit onder anderen Charlie Hunnam, Billy Bob Thornton, Juliette Lewis en Giovanni Ribisi. A Million Little Pieces is vanaf 30 augustus te zien bij de Britten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

...gebaseerd op de memoires van James Frey over diens eigen ervaringen met drugsverslaving.


De 'memoires' waren een literaire vervalsing van James Frey. De verhalen waren flink aangedikt met onwaarheden.

Echter als er staat 'gebaseerd op een waar verhaal' bij een film dan kan deze helemaal uit verband staan met de waarheid. In ieder geval heeft de negatieve reclame bij Frey geen windeieren gelegd.

NieuwsFilm

meest populair