Video

Freaky trailer van spookhuishorror 'Haunt'!

Vanaf 24 oktober in de Nederlandse bioscopen!

door Jan-Peter Rook om 12:32 in Video
De nieuwe griezelfilm Haunt gaat over een groep vrienden die tijdens Halloween stuit op een "extreem" spookhuis dat belooft ze te confronteren met hun grootste angsten. De avond begint leuk maar neemt vervolgens dodelijke vormen aan, terwijl ze tot de afgrijselijke conclusie komen dat sommige nachtmerries hartstikke echt zijn. Wat vinden jullie van de eerste trailer?


Deze freaky spookhuisfilm werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck en Bryan Woods, het duo achter het scenario van de succesvolle griezelfilm A Quiet Place uit 2018. De cast van Haunt bestaat onder anderen uit Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, Andrew Caldwell, Shazi Raja, Schuyler Helford, Phillip Johnson Richardson en Chaney Morrow.

Haunt, een film die onder meer wordt geproduceerd door Hostel-regisseur Eli Roth, draait vanaf 24 oktober in de Nederlandse bioscopen. Dat betekent dus dat je een week de tijd hebt om alvast in de stemming te komen voor Halloween.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Echt zo'n filmpje dat ik leuk vind om te kijken op een avondje. Beetje hersenloos vermaak. Het zal niet meer zijn dan dat.

Goku32

Avatar

Moviemagic wel leuk wat er altijd bij staat. Welke mensne er aan mee werken. Dan denken mensen gelijk dat het een top film is. Dit is inderdaad gewoon een film dat je lekker op de zondag avond met je chips op de bank moet checken

NieuwsFilm

meest populair