Eerste foto: Nicolas Cage in Lovecraft-horror 'The Color Out of Space'

Eerste foto: Nicolas Cage in Lovecraft-horror 'The Color Out of Space'

Van de productiemaatschappij die ook Cage-horrorhit Mandy maakte!

Net als elk jaar krijgt het Toronto International Film Festival nu ook weer een nacht vol horror- en scifi-elementen. Een van de titels die wordt vertoond is The Color Out of Space, een verfilming van het gelijknamige verhaal van H.P. Lovecraft, waarin Nicolas Cage de hoofdrol speelt. De eerste foto van deze film is nu online verschenen.

De film betreft daarbij ook de terugkeer van Richard Stanley, de Zuid-Afrikaanse regisseur die in de jaren '90 cultfilms Hardware en Dust Devil maakte, en vervolgens door Hollywood aan de zijlijn werd gezet na de mislukking van The Island of Dr. Moreau. Stanley werd in 1996 na een week opnames als regisseur ontslagen en vervangen door veteraan John Frankenheimer.

Een verhaal dat Cage op het lijf is geschreven
Hoewel Stanley sindsdien een aantal documentaires heeft geregisseerd, is dit zijn eerste 'echte' film sinds die week dat hij werkte aan Moreau. The Color Out of Space gaat over een klein dorp in Massachusetts waar jaren geleden een meteoriet insloeg in een heuvelgebied. De hitte van deze inslag zorgt ervoor dat alle levende wezens in de omgeving worden vergiftigd en mensen en dieren doordraaien.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair