Humor

Macaulay Culkin deelt eerste beelden 'Home Alone'-reboot!

Veel fans zijn niet blij met de plannen van Disney.

door Jeffrey Kouters om 21:44 in Humor
Disney kondigde deze week aan te werken aan een reboot van Home Alone (1990). Veel fans van de originele films zijn niet blij met die plannen. Macaulay Culkin, die de hoofdrol van Kevin McCallister speelde in de eerste twee films, houdt wel van een geintje en reageerde ook op het nieuws.

Op Instagram deelde Culkin (inmiddels 38) een foto van hoe een nieuwe Home Alone er vandaag de dag daadwerkelijk uit zou zien. Culkin zit onderuitgezakt op de bank met een blote buik en een afhaalmaaltijd. Zijn fans konden wel lachen om deze 'charmante' foto en sommige menen ook dat Culkin de vader van McCallister in de reboot zou moeten spelen.


In het kort
In Home Alone vergeten de ouders van Kevin hem als de familie op kerstvakantie gaat. Hij is alleen thuis en moet het huis verdedigen tegen een stel stuntelige inbrekers. Home Alone is een ultieme kerstfilm en een erg geliefde klassieker.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Toch benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken. Mijn idee is toch dat dit alleen maar kan werken als ze het in de jaren 80 of 90 laten plaats vinden

JIGSAW8

Avatar

en wie gaat Kevin dan spelen in godsnaam

Guyon2002

Avatar

''Home Alone is een ultieme kerstfilm en een erg geliefde klassieker."
Ja echt geweldig hoe ze deze film elk jaar weer door je strot forceren, 1 keer was genoeg

Goku32

Avatar

Bahahhahahahahahaha geweldig dit. Hij moet gewoon in de serie. Anders is het niet eens de moeite waard om het te checken vind ik

Moviemagic

Avatar

JIGSAW8 "en wie gaat Kevin dan spelen in godsnaam"


Dwayne Johnson Smiley face

Arnold_FF7

Avatar

Loop hier niet warm voor. Die weer iets origineels Disney

ThysRomani

Avatar

Geweldige reactie van die dude.

Blopa

Avatar

@Guyon2002.

Inderdaad je kan nu al de kerstfilms op tv van dit jaar voorspellen.

Rick Dalton

Avatar

Wat maakt het uit dat je deze films ieder jaar weer met kerst op tv ziet? Schitterend toch? Vind het heerlijk om met de hele familie deze films te kijken. Lachen dr ieder jaar weer om, vooral de est kleinere dan ;)

flep

Avatar

Naast Culkin vind ik degene die Marv speelt (Daniel Stern) een van de belangrijkste factoren voor het slagen van de film. Heb de film toevallig afgelopen kerst weer eens gezien, nu met mijn kids, maar die Marv is toch nog steeds erg komisch wat betreft zijn mimiek.

Ik denk de combinatie van hun 2 dat dit mede heeft gemaakt dat het een klassieker is geworden. Dit krijgen ze nooit meer op deze manier terug. Zoals vele voorbeelden:
Dumb and dumber, grease, American pie met andere cast.

KeesjeNL

Avatar

Hij heeft wel lef :P!

donniebrasco

Avatar

Ach rot toch a.u.b op met reboot/remakes onzin!

Sunspot

Avatar

Niet echt slim, alsof je schijt hebt aan de nieuwe film, geen zin hebt om iets te doen :D

Maar wil hem zeker wel zien in film

Sharky13

Avatar

Goed dat stukje 'in het kort'. Voor die ene persoon in de hele wereld die niet weet waar deze film over gaat haha Smiley face

NieuwsFilm

meest populair