Opnames 'Thor: Love and Thunder' beginnen al snel!

Opnames 'Thor: Love and Thunder' beginnen al snel!

Opnames 'Thor: Love and Thunder' gaan begin volgend jaar van start terwijl de film pas in november 2021 uitkomt.

Alhoewel Taika Waititi nog een ander project maakt voordat hij aan de slag gaat met Thor: Love and Thunder, is al bekend dat de opnames begin 2020 van start gaan. Volgens Deadline heeft Waititi zelfs al een scenario ingeleverd bij Marvel Studios.

Thor: Love and Thunder was een behoorlijk verrassend project dat tijdens de San Diego Comic-Con werd aangekondigd. In deze film neemt Jane Foster (Natalie Portman), de ex-vriendin van Thor (Chris Hemsworth) de macht van Thor over. De film is geïnspireerd o comic-reeks Mighty Thor van Jason Aaron en Russell Dauterman.

Afsluiter Phase 4
Love and Thunder zal als afsluiter van Marvels Phase 4 dienen. Die fase duurt slechts twee jaar en dient eigenlijk vooral als opzet voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. We krijgen namelijk heel wat oude bekenden te zien, maar dat is pas in Phase 5 echt het geval. Dan beleven personages als Black Panther, de Guardians of the Galaxy en Captain Marvel allemaal nieuwe avonturen.

In Love and Thunder keren niet alleen Portman en Hemsworth terug, maar zal ook Tessa Thompson te zien zijn als Valkyrie. Zij is de nieuwe koning van Asgard. De film draait vanaf 5 november 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair