Celebrity

Lady Gaga doet grote donaties na dodelijke schietpartijen VS

Hart in actie.

door FilmTotaal om 13:13 in Celebrity
Lady Gaga is in actie gekomen voor de Amerikaanse gemeenschappen die zijn getroffen door de recente schietpartijen. De zangeres en actrice heeft een grote som geld overgemaakt aan de scholen in die buurten om de leerlingen te kunnen helpen met hun herstel en toekomst."Mijn gedachten gaan uit naar degenen die ons te snel ontnomen zijn en hun families, geliefden en gemeenschappen die met verdriet achterblijven. Iedereen heeft het recht om zich veilig te voelen in zijn buurt. Dat moet de wet regelen."

"Ik ben blij dat ik samen met mijn partners een bijdrage kan leveren aan de scholen in Dayton, El Paso en Gilroy waarmee zij hun scholieren kunnen inspireren om samen te werken en hun dromen werkelijkheid te laten worden."

"Het kunnen herstellen van deze tragedies vraagt ook om aandacht voor je geestelijke gezondheid en de mensen van wie je houdt. Wees alsjeblieft dapper als je het moeilijk hebt en vraag iemand die je vertrouwt om hulp. Ik smeek je om niet bang te zijn. We hebben elkaar nodig!"Dankbaar
Een aantal leraren uit de getroffen gemeenschappen hebben dankbaar gereageerd op de schenking. "Het is onze taak als docent om onze leerlingen te helpen bij het verwerken van deze tragedie. Deze donatie heeft zeker een positief effect op onze buurt. Ik ben je dan ook ontzettend dankbaar", schrijft een docente.

NieuwsFilm

meest populair