Celebrity

Lady Gaga doet grote donaties na dodelijke schietpartijen VS

Hart in actie.

door Jeffrey Kouters om 13:13 in Celebrity
Lady Gaga is in actie gekomen voor de Amerikaanse gemeenschappen die zijn getroffen door de recente schietpartijen. De zangeres en actrice heeft een grote som geld overgemaakt aan de scholen in die buurten om de leerlingen te kunnen helpen met hun herstel en toekomst."Mijn gedachten gaan uit naar degenen die ons te snel ontnomen zijn en hun families, geliefden en gemeenschappen die met verdriet achterblijven. Iedereen heeft het recht om zich veilig te voelen in zijn buurt. Dat moet de wet regelen."

"Ik ben blij dat ik samen met mijn partners een bijdrage kan leveren aan de scholen in Dayton, El Paso en Gilroy waarmee zij hun scholieren kunnen inspireren om samen te werken en hun dromen werkelijkheid te laten worden."

"Het kunnen herstellen van deze tragedies vraagt ook om aandacht voor je geestelijke gezondheid en de mensen van wie je houdt. Wees alsjeblieft dapper als je het moeilijk hebt en vraag iemand die je vertrouwt om hulp. Ik smeek je om niet bang te zijn. We hebben elkaar nodig!"Dankbaar
Een aantal leraren uit de getroffen gemeenschappen hebben dankbaar gereageerd op de schenking. "Het is onze taak als docent om onze leerlingen te helpen bij het verwerken van deze tragedie. Deze donatie heeft zeker een positief effect op onze buurt. Ik ben je dan ook ontzettend dankbaar", schrijft een docente.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rohieth

Avatar

Ze kan dit ook gewoon anoniem doen, maar dan komt ze natuurlijk niet in 't nieuws, hé..

Goku32

Avatar

Rohieth, je hebt gelijk

Darkknight22

Avatar

Haha Julie 2 zijn echt om te lachen . Eindelijk es iemand die op komt voor de normale mens en met haar geld iets goed doet . Ik hoor niemand anders dit doen . Waar is Messi of le bron james of miljardair van deze wereld op hun geld zitten ja . Nee alle lof voor voor lady gaga

Ereptile

Avatar

Lady Gaga + 1000! Ik zie niemand anders dit doen, behalve klagen op social media.

Moviemagic

Avatar

Zo weet je nooit of ze het voor de reclame doet of echt iets wil doen. Misschien moet er eerst een ramp voor gebeuren. Ik vraag me af of ze al de minderbedeelde zoals dakloze, alleenstaande tienermoeders, kankerpatiënten, etc al eens hielp. Kunnen ze in ieder geval iets goeds doen met het geld.

Master Of Films

Avatar

+1 voor Darkknight22 en Ereptile.
Natuurlijk krijgt Stefani Germanotta een 1000+ van mij Smiley face

Moviemagic "Ik vraag me af of ze al de minderbedeelde zoals dakloze, alleenstaande tienermoeders, kankerpatiënten, etc al eens hielp."
Terecht vraag. En hier is je antwoord: Charities & foundations supported: 77

Causes supported: 34.
Abuse, AIDS & HIV, Alzheimer's Disease, At-Risk/Disadvantaged Youths, Autism, Bullying, Cancer, Children, Civil Rights, Creative Arts, Depression and Suicide, Disaster Relief, Economic/Business Support, Education, Environment, Family/Parent Support, Gender Equality, Grief Support, Health, Human Rights, LGBT Support, Literacy, Lupus, Mental Challenges, Miscellaneous, Peace, Philanthropy, Physical Challenges, Poverty, Rape/Sexual Abuse, Slavery & Human Trafficking, Unemployment/Career Support, Weapons Reduction, Women

SeanDeNiro

Avatar

Natuurlijk moet dit in het nieuws, er moet immers wel wat aan de pr strijkstok blijven hangen.
Bekende mensen en gepubliceerde hulp: altijd min 1

Moviemagic

Avatar

@MOF

Dan is ze goed bezig. Respect!

nieuwslaatste nieuws

meest populair