Celebrity

Officieel: Liam Hemsworth verlaat Miley Cyrus na vermoedelijke affaire met vrouw (foto's)

Het powerkoppel gaat scheiden.

door FilmTotaal om 08:53 in Celebrity
Zangeres Miley Cyrus en filmster Liam Hemsworth hebben besloten een punt te zetten achter hun huwelijk. Dat meldt de Amerikaanse gossipsite People. De twee waren nog geen jaar getrouwd. Dit nieuws volgt na het verschijnen van een aantal intieme foto's waarop Cyrus zoenend met een vrouw te zien is.

Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) gaan scheiden. "Ze blijven zichzelf ontwikkelen als partners en individuen en hebben besloten om nu uit elkaar te gaan. Dat is het beste voor beiden, zodat ze zich op zichzelf en hun carrières kunnen focussen", laat het management van Cyrus weten in een verklaring aan People. De geruchten dat het niet goed zat tussen de twee begonnen zaterdag nadat Cyrus een foto plaatste waarop ze te zien was zonder trouwring om haar vinger.

Cyrus en Hemsworth hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. In december vorig jaar stapten ze in het geheim in het huwelijksbootje.

Zoenpartij aan het zwembad
Momenteel is Cyrus samen op vakantie met Kaitlynn Carter (30), de ex van realityster Brody Jenner (35). De twee genieten ontzettend van de Italiaanse zon en ook van elkaar, zo blijkt uit foto's waarop ze zoenend te zien zijn. Cyrus lijkt dus al een andere liefde in haar leven gevonden te hebben. Het is niet zeker of dit ook de reden van haar breuk met Hemsworth is.

NieuwsFilm

meest populair