Celebrity

Officieel: Liam Hemsworth verlaat Miley Cyrus na vermoedelijke affaire met vrouw (foto's)

Het powerkoppel gaat scheiden.

door Jeffrey Kouters om 08:53 in Celebrity
Zangeres Miley Cyrus en filmster Liam Hemsworth hebben besloten een punt te zetten achter hun huwelijk. Dat meldt de Amerikaanse gossipsite People. De twee waren nog geen jaar getrouwd. Dit nieuws volgt na het verschijnen van een aantal intieme foto's waarop Cyrus zoenend met een vrouw te zien is.

Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) gaan scheiden. "Ze blijven zichzelf ontwikkelen als partners en individuen en hebben besloten om nu uit elkaar te gaan. Dat is het beste voor beiden, zodat ze zich op zichzelf en hun carrières kunnen focussen", laat het management van Cyrus weten in een verklaring aan People. De geruchten dat het niet goed zat tussen de twee begonnen zaterdag nadat Cyrus een foto plaatste waarop ze te zien was zonder trouwring om haar vinger.

Cyrus en Hemsworth hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. In december vorig jaar stapten ze in het geheim in het huwelijksbootje.

Zoenpartij aan het zwembad
Momenteel is Cyrus samen op vakantie met Kaitlynn Carter (30), de ex van realityster Brody Jenner (35). De twee genieten ontzettend van de Italiaanse zon en ook van elkaar, zo blijkt uit foto's waarop ze zoenend te zien zijn. Cyrus lijkt dus al een andere liefde in haar leven gevonden te hebben. Het is niet zeker of dit ook de reden van haar breuk met Hemsworth is.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Ik zou het helemaal niet erg vinden als mijn vriendin vreemd ging met een ander meisje. Laat het me gewoon weten en maak/deel zo veel mogelijk beeldmateriaal.

Frietgezicht

Avatar

Ik word liever naast miley cyrus wakker dan als miley cyrus.

shellghost

Avatar

Onbetrouwbare snol dus.

Sharky13

Avatar

Goh, dat had ik niet verwacht. Heb dat toch altijd een zeer nuchter, normaal en stabiele meid gevonden..... Smiley face

Angelo1979

Avatar

Heerlijk toch...
en nog wel met een lekkere chick ook.
Wat wil je nog meer.

Wat een mietje die Liam.
Ben blij dat het geen andere vent is die in Miley ligt te boren.

lamoteg

Avatar

Hoe leuk het klinkt, mijn vrouw met andere lekkere vrouw. Ohlala maar als jij er daardoor niets meer van krijgt, waar is dat handje

nieuwslaatste nieuws

meest populair