Algemeen

Mega box set MCU zal ook beschamende beelden bevatten

Alles dat Marvel tot nu toe nooit vrijgaf.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Met 22 films, zijn er heel wat verwijderde scènes in het Marvel Cinematic Universe. Daar zitten er ook een aantal tussen die behoorlijk sullig zijn. Maar Marvel-baas Kevin Feige belooft ons dat, als de Infinity Saga box set er komt, die scènes gewoon worden vrijgegeven.

Tijdens een interview met Empire Magazine liet Feige weten dat de box set ook de beschamende scènes krijgt die Marvel tot nu toe niet aan fans wilde laten zien. Dat is dan als de box set er komt, want dat is tot nu toe namelijk nog niet bevestigd, al zal dat zeer waarschijnlijk wel gebeuren.

Alles in een set
"Als we een grote, gigantische Infinity Saga box set uitbrengen, dan neem ik aan dat je al dat geld uitgeeft met het idee dat je een box set met alles erin koopt," aldus Feige. "En dan is er meer nodig dan een paar heel, heel slechte scènes. Al zou ik die met alle plezier delen. En je gaat ook zien dat het materiaal waar we van houden, maar dat het helaas niet tot de films haalde, toegevoegd wordt."

Alhoewel hij weinig wilde vertellen over wat die beschamende momenten zijn, refeerde hij wel naar een andere film om te illustreren wat we kunnen verwachten. "Er is materiaal in de Star Wars-trilogie, zoals Tosche Station. Dat is niet heel mooi en zou absoluut niet in de film moeten zitten. Maar ik vind het fantastisch om te zien. Ik vind het geweldig dat ze het hebben opgenomen en wij het kunnen zien. Dus normaliter laten we dat gewoon zien. Maar er zijn een paar momenten die we echt te beschamend vinden om te laten zien. Al denk ik dat we ze uiteindelijk gewoon vrijgeven."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Ah bon, The Dark World zal er dus bij zitten.

Rohieth

Avatar

Rutherford:

Avengers: Endgame zit er ook bij.

Rafael11

Avatar

^Captain Marvel zit er ook bij Smiley face
Ik heb trouwens alle delen in mijn kast staan, zelfs de slechtsteSmiley face En daar komen Endgame en Spider-Man Far From Home ook nog bij.
Natuurlijk zijn lang niet alle MCUfilms van goede kwaliteit. Dat kan iedereen wel beamen denk ik. Sommige delen zijn gewoon bagger of matig. Maar als groot comicbookliefhebber(ook van DC trouwens) vind ik wel erg knap wat de MCU in deze 11 jaar heeft bereikt.

Mijn persoonlijke top 5 MCUfilms waarvan ik echt heb genoten zijn Infinity War, Guardians of the Galaxy 1, Winter Soldier, Civil War en Thor Ragnarok.

Decepticon

Avatar

Zal nog wel meevallen met dat materiaal, wat vaak ook nog eens beperkt blijft tot de Amerikaanse release van zoiets.

McKelly

Avatar

Wel gaaf zo'n box, maar zal wel een dure grap worden.. Met meer dan 20 films, zal minstens 250-300 euro zijn lijkt mij. Kan je een aantal jaar Disney+ van betalen waar al die films ook gewoon op staan XD

Janushhw

Avatar

@mckelly, 2/300 euro.. Ik gok minimaal 5/600 xD.

Disney he!

NieuwsFilm

meest populair