Mega box set MCU zal ook beschamende beelden bevatten

Mega box set MCU zal ook beschamende beelden bevatten

Alles dat Marvel tot nu toe nooit vrijgaf.

Met 22 films, zijn er heel wat verwijderde scènes in het Marvel Cinematic Universe. Daar zitten er ook een aantal tussen die behoorlijk sullig zijn. Maar Marvel-baas Kevin Feige belooft ons dat, als de Infinity Saga box set er komt, die scènes gewoon worden vrijgegeven.

Tijdens een interview met Empire Magazine liet Feige weten dat de box set ook de beschamende scènes krijgt die Marvel tot nu toe niet aan fans wilde laten zien. Dat is dan als de box set er komt, want dat is tot nu toe namelijk nog niet bevestigd, al zal dat zeer waarschijnlijk wel gebeuren.

Alles in een set
"Als we een grote, gigantische Infinity Saga box set uitbrengen, dan neem ik aan dat je al dat geld uitgeeft met het idee dat je een box set met alles erin koopt," aldus Feige. "En dan is er meer nodig dan een paar heel, heel slechte scènes. Al zou ik die met alle plezier delen. En je gaat ook zien dat het materiaal waar we van houden, maar dat het helaas niet tot de films haalde, toegevoegd wordt."

Alhoewel hij weinig wilde vertellen over wat die beschamende momenten zijn, refeerde hij wel naar een andere film om te illustreren wat we kunnen verwachten. "Er is materiaal in de Star Wars-trilogie, zoals Tosche Station. Dat is niet heel mooi en zou absoluut niet in de film moeten zitten. Maar ik vind het fantastisch om te zien. Ik vind het geweldig dat ze het hebben opgenomen en wij het kunnen zien. Dus normaliter laten we dat gewoon zien. Maar er zijn een paar momenten die we echt te beschamend vinden om te laten zien. Al denk ik dat we ze uiteindelijk gewoon vrijgeven."

NieuwsFilm

meest populair