De liedjes van 'Frozen 2' blijven nog beter hangen

Hoe overtref je het origineel? Nou, zo.

Zes jaar geleden verscheen Frozen in de bioscopen en werd het een wereldwijde hit. De animatiefilm moest dus wel een vervolg krijgen en dat zit er heel erg snel aan te komen. Frozen 2 zit volgens acteur Josh Gad, die de stem van Olaf inspreekt, vol met liedjes die blijven hangen.

Tijdens de talkshow van Jimmy Kimmel vertelde Josh Gad dat hij heel erg uit kijkt naar het moment dat Frozen 2 in de bioscoop draait. "Kan ik iets heel gaafs vertellen?" begon Gad over de film. "Ik weet niet zeker of ik dit mag vertellen, maar ik denk dat de nummers nog beter zijn in deze film."

Blijven hangen
Volgens Gad zullen de liedjes ditmaal nog meer blijven hangen dan bij de vorige film gebeurde. "Ik leg de lat nu wel heel hoog, maar ze zijn gewoon zo ontzettend goed. Bobby Lopez en Kristin Lopez, die het origineel schreven, zijn teruggekeerd en hebben nummers bedacht die echt fenomenaal zijn. Dat is heel belangrijk. Want hoe overtref je de nummers van Frozen? Nou, door ze nog meer te laten hangen."

In Frozen 2 gaan Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven weg uit Arendelle om naar een oeroud woud te reizen. Daar moeten ze de oorsprong van de krachten van Elsa achterhalen, om hun koninkrijk te kunnen redden. Vanaf 20 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair