Algemeen

Nieuwe setfoto Netflix-zombiefilm 'Army of the Dead'

Zack Snyder keert terug naar de wereld van de zombie's

door Zilko Tarici om 07:14 in Algemeen
Zack Snyder is alweer eventjes bezig met zijn Netflix-zombiefilm Army of the Dead en vandaag verblijdt hij ons met een nieuwe blik achter de schermen van de film. Via zijn Twitter-account prijst hij de speciale Red Digital-camera's die hij gebruikt voor de opnames. Daarnaast zien we de regisseur in een uitgebrande auto omgeven door een aantal verbrande lichamen. Zullen deze skeletten nog tot leven komen? De foto kun je hieronderbekijken.

Dave Bautista (Stuber) speelt de hoofdrol in de film, die begint met een zombie-uitbraak in Las Vegas. Een groep huurlingen moet vervolgens zijn leven op het spel zetten om de besmette zone te betreden en een grootste kraak ooit succesvol te volbrengen.

Een passieproject van Snyder
Snyder wil Army of the Dead al sinds 2007 maken. Oorspronkelijk zou hij dit doen voor Warner Bros., maar uiteindelijk belandde het project dus bij Netflix. Naar verluidt zou de streamingdienst tussen de 70-90 miljoen dollar beschikbaar hebben gesteld voor de film. Zack Snyder produceert de film samen met zijn vrouw Deborah Snyder. De opnames van Army of the Dead begonnen in juli.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TwinsA

Avatar

Hopelijk is deze even goed als zijn eerste!

Sunspot

Avatar

Ben benieuwd

NieuwsFilm

meest populair