Algemeen

Regisseur 'It' aan de slag met nieuwe Stephen King-verfilming!

Muschietti zal de film samen met zijn zus produceren.

door Jeffrey Kouters om 15:39 in Algemeen
Filmmaker Andy Muschietti gaat aan de slag met een nieuwe boekverfilming van Stephen King. Na It produceert hij nu Roadwork. Er is ook al een regisseur gevonden voor de film.

"Het script is fantastisch. We hopen begin volgend jaar te kunnen beginnen met de opnames", vertelt Barbara Muschietti, die ook bij het project is betrokken, in een interview op Radio Cantilo.

King schreef het boek onder zijn pseudoniem Richard Bachman. Roadwork gaat over een pas gescheiden man die eerder zijn zoon is verloren. Hij wordt steeds instabieler en plannen van de overheid om een weg te verlengen, waardoor hij ook nog eens zijn huis en werkplaats verliest, vormen de druppel. Het boek eindigt met een explosieve ontknoping.

Pablo Trapero (El Clan) gaat de regie verzorgen. Er zijn nog geen andere details over het project bekend. We weten dus nog niet voor welke studio Muschietti Roadwork gaat maken.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

Het enige werk van SK waar ik op zit te wachten is The Stand. Als ik mij niet vergis, pakt amazon die serie op. The dark Tower gaat er ook aankomen als het goed is.

RoberPaulsen

Avatar

Echt een fanatisch script man

Jeroen Pasman

Avatar

Je zou verwachten dat deze regisseur beloond zou worden, en nu een nóg betere en prestigieuzere film zou mogen maken. In plaats daarvan krijgt hij "werk in uitvoering", Een kort verhaal van King

Pepej

Avatar

Over the Dark Tower, zonde hoe dat verhaal ( bijna zelfde orde van grote als LOTR ) is behandeld in die paar uurtjes film, kan dus ook niet zonder te veel te moeten schrappen..,
zonde ook om niet meer te zien van Matthew mcConaughey's
rol..

NieuwsFilm

meest populair