Stallone over zijn slechtste film en ''gevecht'' met Schwarzenegger

Stallone over zijn slechtste film en ''gevecht'' met Schwarzenegger

Ook laat het meer weten over zijn grootste succes: Rocky.

In 1976 wist Sylvester Stallone hoge ogen te gooien met zijn rol in en schrijfwerk voor Rocky. De film en regisseur wonnen Oscars en Stallone werd genomineerd voor zijn aandeel als hoofdrolspeler en scriptschrijver. In de jaren daarna werd hij een actieheld en was er een grote rivaliteit met Arnold Schwarzenegger.

In onderstaand interview vertelt Stallone wat hij zijn slechtste film vindt. Dit blijkt Stop! Or My Mom Will Shoot te zijn en hij zegt dat hij de film maakte om de rol weg te kapen voor neus van Schwarzenegger. In de tijd dat die film uitkwam, waren er maar twee grote actiehelden: Stallone en Schwarzenegger. Check de video van Variety hieronder!


Rambo 5: "niet de laatste"
In de video zegt hij nog veel meer over zijn ''gevecht'' met Schwarzenegger, gaat hij in op Rocky en uiteraard zijn aankomende film, Rambo V: Last Blood. Hij geeft aan dat dit niet de laatste film is. "Deze film had eigenlijk niet eens moeten verschijnen," aldus Stallone. "Ik schreef het verhaal al zo'n tien jaar geleden."

Met Adrian Grunberg (How I Spent My Summer Vacation) in de regiestoel moet Last Blood vanaf 19 september te zien zijn in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair