Video

Fijne trailer 'Little Women' met Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet en Meryl Streep

De nieuwe film van regisseuse Greta Gerwig, uiteraard bekend van 'Lady Bird' (2017).

door Jan-Peter Rook om 14:19 in Video
Twee jaar geleden gooide Greta Gerwig hoge ogen met Lady Bird en nu is de regisseuse terug met wederom een veelbelovende film. Little Women, een nieuwe verfilming van Louisa May Alcotts klassieke roman, heeft met namen als Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet en Meryl Streep alvast een heel indrukwekkende cast en de eerste trailer ziet er ook goed uit. Wat vinden jullie?


Ondanks de afwezigheid van hun vader (Bob Odenkirk), een pastoor die mijlenver van huis z'n werk moet doen, zijn de gezusters March en hun moeder Marmee (Laura Dern) prima in staat om te genieten van de kleine dingen van het leven.

Hechte familie
Ze raken bevriend met hun buurjongen Laurie, gespeeld door Chalamet, die continu welkom wordt geheten binnen de hechte familie die bestaat uit tomboy Jo (Ronan), de oudste Meg (Watson), de goedhartige Beth (Eliza Scanlen) en de verwende Amy (Florence Pugh). Ook hun rijke tante, gespeeld door Meryl Streep, is van de partij.

Little Women volgt de familie March gedurende de decennia in de nasleep van de Amerikaanse burgeroorlog, waarbij de dames worden geconfronteerd met zaken als armoede, sociale ontbinding en - hoe kon het ook anders - de liefde.

De film is vanaf 30 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair