Algemeen

Idris Elba wil graag terugkeren in het MCU!

Dat Heimdall dood is, verandert volgens hem niets aan de zaak.

door Corneel Vanfleteren om 22:30 in Algemeen
Er zijn al eerder personages teruggekeerd uit de dood in het MCU, dus helemaal verwonderlijk is het niet dat Idris Elba denkt dat zijn (vooralsnog dode) personage Heimdall gewoon terug kan keren. In een interview zet hij uiteen hoe hij erover denkt.

Ondanks de dood van Heimdall in Avengers: Infinity War acht Elba een terugkeer mogelijk. De verklaring? Goddelijke krachten, natuurlijk. "Luister, Heimdall maakt in wezen deel uit van de familie van goden. Dus weet je, hij kan eigenlijk in leven zijn. Ik zeg het gewoon even! Ik breng het gewoon even naar buiten! Het personage Heimdall zit erg diep in de Thor-mythologie, weet je. En ik ben er zeker van dat er een interessante manier zal zijn om dat tot leven te brengen. Natuurlijk zou ik dat willen. Ja.", legt Elba uit.

"Marteling in een f*****g helm"
Toch was Idris Elba vroeger niet echt te spreken over Heimdall en het MCU. Voor een scène in Thor: The Dark World had hij een paar sterke woorden klaar: "Ik ben eigenlijk aan het neervallen in een ruimteschip, dus ze moesten me in een harnas in de green screen-studio zetten. En tussen de takes in zat ik daar klem, nephaar vastgelijmd aan mijn hoofd, die f*****g helm, terwijl ze resetten. Daar zat ik dan, in dat stomme harnas, met die pruik en dat zwaard en die contactlenzen. Het verscheurde mijn hart. Het was een marteling."

Dat de acteur nu een bocht maakt van 180 graden mag toch opmerkelijk genoemd worden. Hoe Heimdall dan exact terug moet komen in het MCU, daar heeft Elba geen pasklaar antwoord op. Misschien dat de Loki-reeks een uitweg biedt, aangezien die zich in een alternatieve tijdslijn afspeelt. Maar dat is allerminst concreet.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Geweldige acteur, maar een te kleine rol om uit te blinken.

Maac

Avatar

Geef deze man alsjeblieft wat memorabele rollen en houdt hem uit het MCU. Hij is hier veel te goed voor.

Mav Damian

Avatar

Maac "Geef deze man alsjeblieft wat memorabele rollen en houdt hem uit het MCU."
Ik heb alle 5 seizoenen van Luther gezien en ben nu pas begonnen met de eerste seizoen van The Wire. Deze man mag inderdaad wat memorabele rollen krijgen in hollywood.

StarWars-SGPer

Avatar

Heimdall is na Loki en Thor mijn favoriete Asgard personage. Vooral in Ragnarok was hij briljant

Pepej

Avatar

Geweldige acteur idd.
Ik heb ook alle seizoenen Luther gezien, een pracht rol van Elba, de verhalen en plotwendingen vond ik van wisselend niveau ( de daders te vaak hetzelfde profiel ) maar Idris steelt de show, hij is de show, voor hem blijf je kijken

Master Of Films

Avatar

The Wire & Luthor zijn idd goeie voorbeelden van memorabele rollen.

Imho is Elba's rol uitgespeeld in de MCU. Gek genoeg speelt hij al in diverse blockbusters (Hobbs & Show, Star Trek Beyond) waarin hij gelukkig ook het loodje legt zodat hij niet voor een sequel hoeft terug te komen. Eind van dit jaar zullen we hem zien in Tom Hooper's Cats, maar of dat memorabele rol is.

Frietgezicht

Avatar

@ Mav, ben benieuwd wat je vind van seiz 1 van The Wire.Mijn favo serie!

lamoteg

Avatar

Nu robert dood is is er weer geld over. Breng die man terug, weer goed. Voor enkele villa’s

NieuwsFilm