Algemeen

Krijgen de Unknown Regions een grote rol in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Het lijkt er eigenlijk wel op.

door Jim Pedd om 21:44 in Algemeen
Het gerucht gaat dat Star Wars: The Rise of Skywalker naar de Unknown Regions reist. Het universum van de franchise is enorm en groeit alsmaar dankzij games, boeken, televisieseries, comics en natuurlijk de films. De film van J.J. Abrams rondt de Skywalker-trilogie af, maar brengt mogelijk iets heel nieuws.

Waar we eerder al leerden dat de film mogelijk een nieuwe vijand introduceert, schijnt de film nu ook naar een nieuwe regio in het universum te reizen. Los dus van elke nieuwe planeet die we gaan zien, zou de boel ditmaal ook naar een onbekend gebied gaan.

De Unknown Regions
Goed, we weten gelukkig al het een en ander over de Unknown Regions. Schrijver Chuck Wendig, die boeken schreef gekoppeld aan de films, schrijft dat Luke Skywalker in ballingschap ging op de planeet Ahch-To, die zich in de Unknown Regions bevindt. Daarom werd er in The Force Awakens zo moeilijk gedaan over het vinden van een kaart naar Luke; zijn gebied van de ruimte was gewoon niet goed in kaart gebracht.

Ahch-To is de eerste planeet van velen in de Unknown Regions en de locatie van de eerste Jedi Temple. Verder is het ook de locatie waar Starkiller Base vandaan komt. Maar ook is het iets waar Emperor Palpatine zich lange tijd op gericht heeft. Hij bracht samen met Thrawn, een admiraal die eruit afkomstig was, de Unknown Regions in kaart.

Een meesterplan
De afgelopen tijd leren we dat Palpatine samen met Thrawn meerdere locaties opzette in de Unknown Regions. Ondertussen bouwde hij ook een geheime basis op de woestijnplaneet Jakku, waar computers een veilige koers moesten berekenen door de regio. Die vonden ze, vlak voordat hij in Return of the Jedi om het leven kwam. Niemand minder dan Armitage Hux volgde die kaart en zorgde ervoor dat de First Order daar geboren kon worden.

Aangezien Palpatine terugkeert in deze laatste Skywalker-film, lijkt de kans ook groot dat de regio een rol krijgt in de film. Wat denken jullie?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Zolang ze die first order crap erin hebben met hun afschuwelijke look, boeit het mij geen ene vliegende loempia.

En Adam Driver en Boyega, en Ridley en nog velen anderen die mij irriteren.

Gigan72

Avatar

Misschien is er nog een groep die zich nog steeds The Empire noemt met old school Stormtroopers en Stardestroyers
Onder de leiding The Palpatine.s clone /Ghost of wat dan ook en Grand Admiral Thrawn die van de First Order gehakt maken.

NieuwsFilm