Algemeen

Thanos-bedenker doodsbang na zien 'Justice League'

Hij was bang voor een Steppenwolf-situatie.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Als bedenker van bepaalde superheldenpersonages, zal je ongetwijfeld uitkijken naar hoe filmstudio's deze vertalen naar het witte doek. Zo keek Thanos-bedenker Jim Starlin uit naar hoe zijn Mad Titan in beeld gebracht zou worden in Avengers: Infinity War.

In gesprek met CinemaBlend liet Starlin weten dat hij doodsbang was dat Thanos eruit zou komen te zien als de slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds) uit de gekraakte DC-flop Justice League uit 2017. Hij laat weten dat hij op een wel heel ongelukkig moment voor het eerst Zack Snyders Jusice League zag.


"Joe Russo belde me ongeveer een maand voordat Infinity War uitkwam en zei: 'Nou, we moeten over meerdere dingen praten, over hoe het Thanos-achtergrondverhaal is, omdat de film twee en een half uur lang en ze willen hier maar twee uur tijd aan besteden.'

Ik maakte de fout om een week eerder naar de Justice League-film te kijken. Toen hij mij dit vertelde, begon ik te denken: 'Het wordt net als Justice League, maar dan verschijnt Thanos in beeld...' en dan ga ik van, oh nee toch..."

Thanos de beste Marvel-slechterik
Na de 23 films in het Marvel Cinematic Universe lijkt Josh Brolins Thanos toch wel de beste slechterik uit de reeks die overigens niet bekend staat om zijn schurken. Of denk jij daar anders over?19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Ultron vond ik ook niet slecht.

chefry1983

Avatar

Hij heeft zo zijn reden om het universum in balans te krijgen en te beschermen tegen overbevolking en uitsterving.
Alle andere badguys willen overheersen en dat wilt thanos juist niet.

Frietgezicht

Avatar

^ Lol. Geen schurk? Dat hij zijn redenen heeft voor wat hij wil doen?
Tegenwoordig hebben een beetje goed neergezette badguys meer in zich dan ‘de wereld vernietigen om het vernietigen’.

Thanos is de eerste badguy ooit die al jaren en films lang voordat hij in actie komt geteased wordt dus natuurlijk hebben ze alles op alles gezet om het te laten slagen. En dat is gelukt.

Goku32

Avatar

Terwijl steppenwolf niet eens zo slecht er uit zag vond ik. En de film zelf vond ik ook wel redelijk. Maar Thanos ziet er perfect uit gewoon niks mis mee

SunChaser

Avatar

Het plot van Thanos is hetzelfde als het plot van Watchmen. Is Ozymandus een badguy of held?

Xenolicker

Avatar

Goeie film, 'Justice League'. Ik heb weinig gezien van Thanos want ik mijdt elke film van de Russo Brothers, maar wat ik er van gezien heb lijkt het een grote paarsroze dikkerd met een hoog knuffelgehalte. Ik krijg toch de indruk dat de Marvelfilms die nu met Disney gemaakt worden, steeds kinderachtiger worden. Logisch misschien, maar ik zit daar niet op te wachten.

W3ghe

Avatar

@Xenolicker daar ben je toch ronduit verkeerd, infinty war enn endgame zijn totaal geen kinderachtige films.
Zijn de meest volwassene films in het hele mcu imo.

PRIME

Avatar

@xenolicker

Justice League goeie film.
Vermijden films van Russo (Waarom)

Gevalletje don't feed the trolls dit.

Master Of Films

Avatar

PRIME "Gevalletje don't feed the trolls dit."

True. Je hebt al aangegeven, maar ook ik mis namelijk de argumentatie.

STYD

Avatar

Haha niet echt een schurk zegt ie. Heeft gewoon letterlijk de helft van het universum vermoord hahah. Vermoorde letterlijk in zijn eerste scene in IW zowat de gehele schip met Asgardians.

De echte JL hebben we nog niet gezien en gaat helaas ook niet gebeuren tenzij iemand 40 miljoen voor de CGI heeft.

Thanos zag er verdomd goed uit. Ook perfect gecast. Steppenwolf had een gruwelijke goeie stem en dialogen maar hij zag er toch wel iets te CGI uit.

LeonardoPacino

Avatar

Inderdaad. Als je wil trollen in 2019 op een forum met voornamelijk volwassenen, moet je toch wel iets creatiever zijn.

Next.

Rutherford

Avatar

Het is makkelijker een held een verhaal te geven dan een schurk. Zeker als we toch iets anders willen dan “het vernietigen vd wereld”. Een schurk staat of valt toch grotendeels met zijn motief/motieven. Die waren bij Thanos best goed onderbouwd.

Sunspot

Avatar

Thanos is zeker de beste 'slechterik'

Rafael11

Avatar

Met Thanos hebben we een van de beste slechterikken imo. Hij zag er enorm goed uit qua CGI vond ik. Goede keuze ook om Infinity War vanuit Thanos z'n perspectief te doen. Hij heeft ook best een paar gave zinnen in Infinity War en Endgame.

Movieman2018

Avatar

Thanos volgt een idiologie naar een dystopisch/idilische wereld. Mensen doden voor macht is niet zijn doel. Je kan hem zien als een radicaal met een extreme vorm van idiologie op cosmisch schaal. Andere schurken willen macht. Thanos is dusver een van de beste "bad guy" personages...

WedsJustastic

Avatar

Als ik thanos was zou ik de infinity Stones gebruiken om materialen te maken zodat ze geen mensen hoeft te doden. Tevens zou hij de time stone kunnen gebruiken om het universum weer te resetten zodat het in een eindeloze cirkel door blijft gaan en er geen over populaties komen. Ik bedoel, hij heeft de een van de machtigste wapens in de hele MCU hij kan er zoveel meer mee.

Xenolicker

Avatar

^ WedsJustastic > Hij lijkt me ook niet al te snugger, inderdaad...

Rickb

Avatar

Sunspot

Thanos is zeker de beste 'slechterik'

van Marvel moet je erbij zetten.
Darth Vader is de beste slechterik van allemaal. Lol

W3ghe

Avatar

Thanos doet het niet allemaal voor macht, op het einde van iw zie je hem zelfs gewoon alleen op zijn boerderij zitten, dat aakt van hem een zeer goede slechterik

NieuwsFilm