Celebrity

Madonna (60) laat op Instagram zien hoé lenig ze nog is (NSFW?)

De zangeres bereidt zich voor op een nieuwe concerttour.

door Jeffrey Kouters om 08:47 in Celebrity
Madonna is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor haar aankomende theatertour. Op Instagram deelde de zangeres een filmpje waarin zij een aantal rek-en-strekoefeningen doet. Madonna blijkt met haar zestig jaar nog behoorlijk lenig te zijn.

In de video ligt Madonna op een mat en toont zij haar lenigheid. Op de achtergrond klinkt muziek en Madonna kijkt geconcentreerd naar haar mobiele telefoon.

In september begint Madonna aan haar nieuwe concertreeks. Dit keer bezoekt ze geen grote stadiums, maar kleine theaterzalen voor een intiemere ervaring met en voor haar fans. De tour is ter promotie van haar nieuwe album Madame X, dat in juni verscheen. De zangeres treedt niet op in Nederland.


Hoewel Madonna natuurlijk vooral bekend is als zangeres, heeft ze ook geen onverdienstelijke acteercarrière. Zo speelde ze hoofdrollen in Evita (1996) en Who's That Girl (1987).

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Yeah...That's pretty sad.

Dukat

Avatar

Ik vraag me af of de pubers haar nog kennen?

Frietgezicht

Avatar

Vroeger toen ik bij mijn ouders een eigen kamer had met daarop een stuk papier geplakt (eerst kloppen stond erop) had ik veel videobanden staan met daartussen wat spannende films. Basic Instinct bijv maar ook de b-versie ervan ‘Body of Evidence’

Ik wil Madonna bedanken voor die tijd.

lamoteg

Avatar

Ik krijg een beetje overgeef in mijn mond.

Wriker

Avatar

Brrrr

Artificialis

Avatar

Je kunt als 61 jarige wel de benen wijd doen, maar wanneer je onvruchtbaar bent geworden wilt er geen man meer in hoor..

EntertainmentWatcher

Avatar

Misschien kan ze dan ook nog eens een flink aantal zanglessen nemen, want live zingen kan ze niet. Dat bleek pas nog wel op het ESF 2019. Op de cd/plaat kan ze het wel, maar daar heb je in de studio genoeg middeltjes voor, om daarvoor te kunnen zorgen.

Gigan72

Avatar

Mag ik een teiltje?

Ankhorion

Avatar

En dat interesseert mij, waarom?
Hoeveel jongeren bloedtransfusies heeft ze gehad?

Alexwithmike

Avatar

Ik vraag mij echt af wat er "sad" is aan een rijpere vrouw die er nog altijd tip top wil uitzien? Die luxe is natuurlijk alleen voorzien voor alle stoere hunks hier op FT...

Sunspot

Avatar

Haha, die vrouw kan gewoon niet accepteren dat ze ouder wordt he, begint triest te worden.

Ook dat ze altijd met jongeren om gaat in clips bijv, doet alsof ze nog een tiener is, handen bedekken, van alles.

Accepteer het gewoon, je vecht een verloren strijd, je gezicht ziet er raar uit, triester dan mensen die niks laten doen.

Het is gewoon niet natuurlijk meer, hoe ze eruit ziet.

Sunspot

Avatar

@AlexwithMike

Nee, het mag gewoon, maar hoe Madonna eruitziet, niet het lichaam, maar dat gezicht van haar, proberen een tiener te zijn, dat is het meer.

Sowieso, het houdt een keer op, voor iedereen.

Ik heb meer problemen met Hollywood en zo, allesm moet jong en strak.

Ik ben zelf geen oudje, maar ik zie het wel, ik wil als jonger persoon juist meer realisme, er wordt vaak gedaan alsof ouderen niet bestaan haha, of het zijn monsters of zo

nieuwslaatste nieuws

meest populair