Algemeen

Nieuwe castleden 'Mortal Kombat'-reboot onthuld!

De opnames van de martial arts fantasy-film moeten voor het einde van het jaar beginnen.

door Zilko Tarici om 10:00 in Algemeen
New Line Cinema heeft een aantal van de belangrijkste hoofdrolspelers van de langverwachte Mortal Kombat-reboot aangekondigd. De eerste is Ludi Lin, die de rol van Liu Kang zal spelen. Hij wordt vergezeld door Mehcad Brooks als de gerobotiseerde Special Forces-agent Jackson 'Jax' Briggs, nieuwkomer Sisi Stringer als de boosaardige Kitana-kloon Mileena en Tadanobu Asano als de onsterfelijke dondergod Raiden.

In de verhaallijn van de eerdere Mortal Kombat-games en -films staat een diverse groep vechtersbazen uit verschillende dimensies centraal. Zij nemen het tegen elkaar op in een episch toernooi genaamd Mortal Kombat. De exacte plot van de nieuwe film wordt voorlopig nog geheimgehouden door de makers.

Opnames beginnen spoedig
Eerder werd al bekend dat Joe Taslim (The Raid) de rol zal spelen van ninja Sub-Zero in de film van Simon McQuoid. De opnames moeten voor het einde van het jaar beginnen in het Australische Adelaide. Greg Russo schreef het script van de film, die in maart 2021 wereldwijd de bioscopen moet bereiken.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Super tof dat dit eindelijk weer vorm krijgt!!!!

noah81

Avatar

Get over here!!!

krisiz

Avatar

Foto’s?

Devenace

Avatar

Lijkt me moeilijk om de laatste cutscenes te overtreffen die in de laatste MK game zaten.
;)

Decepticon

Avatar

Deze film krijgt echt een goede casting.

Maar er mag van Filmtotaal wel wat meer energie gestoken worden in dit soort artikelen, door er foto's van de acteurs bij te plaatsen ipv linkjes.

LeonardoPacino

Avatar

^
Helemaal mee eens. Het feit dat je ook nog eerst op een profielpagina van Filmtotaal zelf komt als je er op klikt is helemaal waardeloos. Die pagina's voegen echt 0,0 toe en kosten enkel een extra klik om op IMDB te komen.

Civilian Supreme

Avatar

Ik hoop wel dat het a la deadpool met een knipoog zal zijn. Is ook de charme van MK. En natuurlijk de iconische stem die 'fatality!' Roept

Cinestar

Avatar

Your soul is mine! Heerlijk over de top die films.

NieuwsFilm