Nieuwe castleden 'Mortal Kombat'-reboot onthuld!

Nieuwe castleden 'Mortal Kombat'-reboot onthuld!

De opnames van de martial arts fantasy-film moeten voor het einde van het jaar beginnen.

New Line Cinema heeft een aantal van de belangrijkste hoofdrolspelers van de langverwachte Mortal Kombat-reboot aangekondigd. De eerste is Ludi Lin, die de rol van Liu Kang zal spelen. Hij wordt vergezeld door Mehcad Brooks als de gerobotiseerde Special Forces-agent Jackson 'Jax' Briggs, nieuwkomer Sisi Stringer als de boosaardige Kitana-kloon Mileena en Tadanobu Asano als de onsterfelijke dondergod Raiden.

In de verhaallijn van de eerdere Mortal Kombat-games en -films staat een diverse groep vechtersbazen uit verschillende dimensies centraal. Zij nemen het tegen elkaar op in een episch toernooi genaamd Mortal Kombat. De exacte plot van de nieuwe film wordt voorlopig nog geheimgehouden door de makers.

Opnames beginnen spoedig
Eerder werd al bekend dat Joe Taslim (The Raid) de rol zal spelen van ninja Sub-Zero in de film van Simon McQuoid. De opnames moeten voor het einde van het jaar beginnen in het Australische Adelaide. Greg Russo schreef het script van de film, die in maart 2021 wereldwijd de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair