Algemeen

Tweede 'Venom' trekt drievoudig Oscarwinnaar aan

Ambities bij Marvel-film met onder meer Tom Hardy

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2020 moet Tom Hardy terugkeren als de Eddie Brock, oftewel Venom. Hij was in 2018 al te zien als het opvallende zwarte gedaante, ontsnapt uit de ruimte. Sony Pictures heeft nu een drievoudig Oscarwinnaar aangetrokken voor het vervolg Venom 2.

Via The Hollywood Reporter wordt namelijk duidelijk dat cameraman Robert Richardson de recent aangetrokken regisseur Andy Serkis (Mowgli) achter de schermen gaat versterken. Richardson won Oscars voor de films Hugo (2011), The Aviator (2004) en JFK (1992) en van hem zag je mogelijk afgelopen dagen nog Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood.

Oktober 2020
Naar verwachting verschijnt het vervolg op Venom in oktober 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen. In de film zien we uiteraard weer Hardy's Eddie Brock / Venom. Hij moet het naar verwachting opnemen tegen Cletus Kasady a.k.a. Carnage, gespeeld door Woody Harrelson. Naar hem werd al gehint in de after credit scène van de eerste film die ruim 850 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rickb

Avatar

Maakt niets uit al krijg je een 3 voudig oscarwinnaar erbij. Het gaat er toch om of de chemie er is in het team en het verhaal goed is anders word het toch een fiasco.

Sharky13

Avatar

Woody hell yeah ! Die is super goed, dus wel zin in dit vervolg.

Goku32

Avatar

Rickb, maakt niks uit come on Venom vs carnage dan heb je geen verhaal nodig dude. Alleen maar een vette battle tussen hun 2

NieuwsFilm