Celebrity

Opmerkelijk: 'The Greatest Showman' maakte privéleven Hugh Jackman lastiger

Het heeft allemaal te maken met de danslessen van zijn dochter.

door Jeffrey Kouters om 13:54 in Celebrity
De sfeervolle musicalfilm The Greatest Showman was vorig jaar een groot succes en nummers als Never Enough en A Million Dreams worden door de fans nog steeds platgedraaid. Deze populariteit heeft ook invloed gehad op het privéleven van hoofdrolspeler Hugh Jackman. Dat vertelt hij in The Herald Sun.

"De film heeft het lastiger gemaakt om naar de danslessen van mijn dochtertje te gaan", onthult Jackman in het interview. "Ik ging normaal iedere week met haar mee en mijn aanwezigheid kon haast niemand wat schelen", vervolgt hij. "De klassieke Wolverine-fans kwam ik daar niet echt tegen".

Jackman merkt duidelijk dat de nummers uit The Greatest Showman behoorlijk populair zijn. De dansschool van zijn dochter maakt dan ook gretig gebruik van het materiaal. "De liedjes worden nu veelvuldig gebruikt tijdens de danslessen, dus dat maakt het anders", vertelt hij.

Jackman heeft met de The Greatest Showman dus duidelijk een nieuwe doelgroep aangesproken en is daardoor zelf ook populairder dan ooit.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Sure.... hij is al jaren een musicalster (ver voor greatest showman, zelfs een tony gewonnen voor the boy from Oz). Dus echte liefhebbers hadden hem dan toch al wel gekend ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair