Algemeen

Nieuw amazone-kostuum hint op oorlog in 'Wonder Woman 1984'

Een opvallend nieuw kostuum met een belangrijke plothint.

door Jim Pedd om 06:37 in Algemeen
Een nieuwe foto van achter de schermen bij Wonder Woman 1984 laat zien dat de amazones een nieuw kostuum dragen. De film is al flink gehypet, maar een trailer krijgen we naar verluidt pas in de loop van december te zien. Tot die tijd moeten we het doen met nieuw materiaal dat zo nu en dan uitlekt of vrijgegeven wordt.

Instagram-gebruiker vznekin018 plaatste drie beelden van achter de scènes en liet meerdere personages zien. Twee daarvan zijn personages die als Egyptische soldaten omschreven worden en de derde draagt een kostuum van een senator uit Themiscira. Het design is iets anders qua kleur dan andere kostuums van amazones, waardoor gespeculeerd wordt dat het gaat om een afscheidingsbeweging binnen de amazones.
OTHER: New look for the Amazons in WW84 from r/DC_CinematicAndere amazons
Het gerucht gaat dat de amazone die je hierboven ziet onderdeel uitmaakt van de Bana-Mighdall. Dat is een splintergroep amazons die drieduizend jaar geleden Themyscira verliet. Zij besloten de goden van Olympus af te zweren en wraak te zoeken op de mensen die hun soort aanvielen. Uiteindelijk settelen de dames in de woestijnen van Egypte, waar ze een steeds gewelddadigere en bitterdere groep huurlingen en krijgers worden.

In deze tweede film rond Wonder Woman breekt er naar verluidt oorlog uit tussen de amazones van Themyscira en die van de Bana-Mighdall. Vanaf 5 juni 2020 in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

De eerste viel me vies tegen na alle positieve recensies. Ik vond het maar een flauwe boel. Gelukkig is Gal Gadot geen straf om naar te kijken. Zelfs niet in zo'n raar, goudkleurig pakje

SplashySleet20

Avatar

#FanTheorie een slechterik steelt een heilig voorwerp. Waardoor er een ootlog ontstaat tussen die 2 amalzne groepen. Want ze.geven elkaar de schuld ervan.

Ang3l

Avatar

Dan zou Artemis wel leuk zijn. Maar ik begreep dat dat kattemens de main villain werd. Dus bovenstaande verhaalijn is dan extra?

NieuwsFilm

meest populair