Thanos-bedenker over eerste blik op Thanos in 'Avengers: Infinity War'

Thanos-bedenker over eerste blik op Thanos in 'Avengers: Infinity War'

Na twee minuten was hij al overtuigd.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Thanos-bedenker Jim Starlin doodsbang was dat zijn Marvel-opperschurk eruit zou zien als de bekritiseerde Justice League-slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds). Maar hoe reageerde Starlin toen hij Josh Brolins Thanos voor het eerst zag?

In gesprek met Cinemablend zei Starlin dat hij al vrij snel overtuigd was. De Thanos die we zien in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame is gebaseerd op de Mad Titan die te zien is in de comic 'The Infinity Gauntlet' uit 1991 van Starlin. De comic-goeroe over de beginscène in Infinity War:


"De film was twee minuten oud. Ik hoefde niet eens te wachten tot de Hulk in elkaar werd geslagen. Ik zei: 'Dit gaat goed. Het werkt. Geniet van de film.' Hij zag er vanaf het begin heel cool uit. Josh Brolin heeft een ongelooflijke klus geklaard.

Zijn bewegingen waren alsof hij mijn gedachten had gelezen en de stripboeken had bestudeerd over hoe hij beweegt. Vooral het bewegen [van Thanos] heeft het meeste indruk op mij gemaakt."



NieuwsFilm

meest populair