Edward Furlong over verrassende terugkeer in 'Terminator: Dark Fate'

Edward Furlong over verrassende terugkeer in 'Terminator: Dark Fate'

De acteur had het echt niet verwacht.

Acteur Edward Furlong is de derde uit de Terminator-franchise die terugkeert voor Terminator: Dark Fate. Hij speelde in 1991 John Connor en mag terugkeren samen met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton. Dat blijkt een erg kleine rol te worden.

"Ik mag je er niets over vertellen, maar ja, ja man. Ik bedoel, het is een kleine rol, maar weet je, ik zit er nu weer in!" begon Furlong zijn statement. "Ik ben blij dat ik terug ben. Oprecht, ik ben heel erg blij." Vervolgens ging de acteur nog verder in op zijn terugkeer naar de franchise waar hij al die decennia geleden in te zien was. "Het was een zegening man. Ik was erg enthousiast, want op dat moment probeerde ik mijn leven een nieuwe wending te geven. Het voelde als een cadeau," vertelde de dolblije acteur verder nog.

Nieuwe reboot
Deze film in de franchise wordt geregisseerd door Tim Miller. In de film keert Sarah Connor terug. Ditmaal samen met een heel team van andere dames, om het op te nemen tegen de T-1000, een nieuwe vloeibare Terminator die terug in de tijd gestuurd is om hen te doden.

Vanaf 23 oktober 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair