Bloederige actie in trailer 'Rambo: Last Blood'!

Bloederige actie in trailer 'Rambo: Last Blood'!

Sylvester Stallone terug als John Rambo!!

Hieronder vind je de nieuwe officiële Nederlandse trailer voor Rambo: Last Blood. De film van van Lionsgate en de Nederlandse distributeur Dutch FilmWorks heeft deze online gezet en de beelden zijn niet alleen flink bloederig en actierijk. Er wordt ook met flitsen terugkeken naar de eerdere films die in 1982, 1985, 1988 en 2008 verschenen. Check de beelden hieronder!

In Rambo: Last Blood keert Stallone vermoedelijk voor de laatste keer terug als de legendarische actieheld John Rambo. De klaarblijkelijk bikkelharde actiefilm van Adrian Grunberg (How I Spent My Summer Vacation) draait vanaf 19 september in de Nederlandse bioscoopzalen!


De synopsis: John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel.

Rambo besluit nog één keer de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

New RAMBO. LAST BLOOD teaser coming this Tuesday ... Horsepower.

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op



NieuwsFilm

meest populair