Video

Bloederige actie in trailer 'Rambo: Last Blood'!

Sylvester Stallone terug als John Rambo!!

door Bram de Groot om 09:01 in Video
Hieronder vind je de nieuwe officiële Nederlandse trailer voor Rambo: Last Blood. De film van van Lionsgate en de Nederlandse distributeur Dutch FilmWorks heeft deze online gezet en de beelden zijn niet alleen flink bloederig en actierijk. Er wordt ook met flitsen terugkeken naar de eerdere films die in 1982, 1985, 1988 en 2008 verschenen. Check de beelden hieronder!

In Rambo: Last Blood keert Stallone vermoedelijk voor de laatste keer terug als de legendarische actieheld John Rambo. De klaarblijkelijk bikkelharde actiefilm van Adrian Grunberg (How I Spent My Summer Vacation) draait vanaf 19 september in de Nederlandse bioscoopzalen!


De synopsis: John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel.

Rambo besluit nog één keer de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

New RAMBO. LAST BLOOD teaser coming this Tuesday ... Horsepower.

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

J0hnM0r

Avatar

Zin in!!!

Pukasz

Avatar

'Rambo: Home Alone' zou een betere titel zijn.

Dust1981

Avatar

Laatste deel? Stallone gaf zelf al aan dat er zeker nog een vervolg komt en dat hij deze eigenlijk liever niet had gemaakt omdat het verhaal al jaren geleden geschreven was. Ik heb soms de indruk dat jullie lezers meer weet hebben van het filmnieuws dan jullie.

jeff1983

Avatar

@Dust1981
Het verhaal is geschreven als het laatste deel, maar Stallone wil volgens mij niet dat Rambo dood gaat. Rambo Last Blood is 37 jaar na First Blood wel echt iets wat mensen willen zien, maar dan houdt het toch zeker wel op?

Pepej

Avatar

Juist, leuk, mooie waardige afsluiting van een iconische filmreeks zo te zien.
Was eerst bang voor een Taken variant maar dit ziet er toch meer uit als een one-man-army-warzone Smiley face)
Gelukkig zien we geen pogingen er een zgn 'franchise' van te maken met een soort van zoon ofzo die t overneemt...

TwinsA

Avatar

Laat maar komen????????????

NieuwsFilm

meest populair