Algemeen

Onheilspellende foto's 'Joker' met Joaquin Phoenix

Deze DC-film wordt anders, dat is duidelijk.

door Bram de Groot om 09:43 in Algemeen
De eerste trailer voor de naar verluidt losstaande DC-film Joker laat een bijzonder gestoord persoon zien die uiteindelijk verandert in de gelijknamige DC-schurk. Na de voortreffelijke Joker-vertolkingen van Jack Nicholson (Batman, 1989) en Heath Ledger (The Dark Knight), 2008) is het nu Joaquin Phoenix die de rol vervult!

Uiteraard zagen we in 2016 nog de poging van Jared Leto in Suicide Squad, maar de nodige fans zijn deze ondertussen alweer vergeten. Ondanks dat de beelden in de eerste trailer een zeer grauwe en gestoorde Joker voorspellen, is het natuurlijk nog even afwachten hoe dit in de complete film van Todd Phillips (War Dogs, The Hangover-trilogie) uitpakt. Wat denk jij?


Hierboven zie je drie nieuwe foto's uit de film, met twee beelden van Phoenix als Arthur Fleck. De eerste laat het personage nog in verval zien. Het tweede beeld toont zijn Joker, die duidelijk niet overtuigd is van de motiverende tekst "put on a happy face". De derde foto is van Zazie Beetz (Deadpool 2) als Sophie Dumond, het oogappeltje van Fleck. Vanaf 3 oktober in de bioscoop!
8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sparrow_LW

Avatar

Ik heb enorm veel zin in deze film....

ajleppink

Avatar

Ik verwacht wel een succes. Meer de Nolan aanpak. Eigen verhaal met meer van deze tijd onderwerpen in the Joker story.

Maac

Avatar

Nog meer foto’s...

Monojaxx

Avatar

Lijkt me echt zo geen moer aan. Staat veel te ver van de comics af. Te serieus.

Psycho-M

Avatar

Ik zag de lange trailer in de bios en ben ervan overtuigd dat Phoenix hier weer een hele sterke acteerprestatie gaat neerzetten.
Ik ga deze zeker in de bios kijken.

Hancock

Avatar

Deze staat voor mij op nr 2 must see 2019!

TwinsA

Avatar

Tijd dat er nog eens een duister kantje komt in een comic verfilming, hopelijk is deze een topfilm. Kijken doe ik zeker!

CassidyButch

Avatar

Monojaxx

Dit is een ander Joker

NieuwsFilm

meest populair