Video

Twee teasers 'Marriage Story': Scarlett Johansson en Adam Driver gaan scheiden

Netflix-drama van regisseur Noah Baumbach, bekend van o.a. 'The Squid and the Whale' (2005) en 'Frances Ha' (2012).

door Jan-Peter Rook om 10:55 in Video
Hieronder vind je twee teasers van Marriage Story, de nieuwste film van regisseur Noah Baumbach, bekend van o.a. The Squid and the Whale (2005) en Frances Ha (2012). In dit drama, dat op Netflix in première zal gaan, spelen Adam Driver en Scarlett Johansson een getrouwd stel dat een slopende scheiding ondergaat, met extreme gevolgen voor zowel hun persoonlijke als professionele levens.Charlie is een theaterregisseur en zijn echtgenote Nicole een actrice. Ze besluiten uit elkaar te gaan en wat volgt is een afmattende scheiding die ze zowel privé als in hun werk tot het uiterste dwingt. De ene teaser gaat over Charlie en de andere over Nicole. Regisseur Baumbach heeft een verklaring voor deze introductie:

"Marriage Story is een liefdesverhaal dat zich pas laat zien tijdens de afbraak. Met deze twee teasers wil ik de relatie laten zien door de ogen van beide personages. Aan elk verhaal zitten meerdere kanten, en de film omarmt de verschillende perspectieven om tot een gedeelde waarheid te komen."

De rest van de cast bestaat o.a. uit Laura Dern, Alan Alda, Ray Liotta en Julie Hagerty. Marriage Story gaat binnenkort in première tijdens het Venice Film Festival en zal in het najaar richting Netflix gaan.


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair