Officieel: Nieuwe 'Matrix' met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss aangekondigd!!

Officieel: Nieuwe 'Matrix' met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss aangekondigd!!

Dit komt toch best onverwacht: Matrix 4.

Ondanks dat er heel wat geruchten waren over een derde vervolg op de bejubelde sciencefictionfilm The Matrix uit 1999 van de Wachowskis, is het nieuws dat er daadwerkelijk een vierde deel komt toch best een verrassing. Zeker al je weet wie er allemaal de rode pil hebben genomen.

Via Deadline wordt duidelijk dat regisseur en producent Lana Wachowski terugkeert voor deel vier en dat Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss hun rollen als Neo en Trinity weer gaan spelen. Het nieuws werd bevestigd door Toby Emmerich, voorzitter van de Warner Bros. Pictures Group.


"We zijn enorm opgewonden om opnieuw de Matrix binnen te stappen met Lana. Lana is een echte visionair - een unieke en originele, creatieve filmmaker - en we zijn heel blij dat ze dit nieuwe hoofdstuk in het Matrix-universum schrijft, regisseert en produceert."

Re-release The Matrix
Het nieuws lijkt niet geheel toevallig samen te vallen met een grote re-release van de eerste film, 20 jaar na verschijning. De eerste drie films haalden wereldwijd zo'n $1,6 miljard op.



NieuwsFilm

meest populair