Na 'It: Chapter Two' verschijnt een mega-lange Supercut!

Na 'It: Chapter Two' verschijnt een mega-lange Supercut!

Over ruim twee weken draait deel twee in de bioscoop.

In de jaren 90 verscheen al een tweedelige miniserie over het 1138 pagina tellende boek 'It' van Stephen King. Deze werd ook geregeld als één film van drie uur vertoond op televisie. Over ruim twee weken verschijnt It: Chapter Two, uiteraard het tweede deel van de nieuwe filmtweeluik die in 2017 aftraptte met It. Nu blijkt dat de regisseur werkt aan een 'Supercut'.

In gesprek met SFX magazine liet regisseur Andy Muschietti weten dat hij werkt aan een versie waarbij Chapter One en Chapter Two één film worden. Dit zou betekenen dat we een It-film krijgen van minstens een kleine zes uur (of ruim meer), aangezien het eerste deel 135 minuten duurt en deel twee naar verluidt 169 minuten in beslag neemt. Eerder werd duidelijk dat Muschietti heel wat beeldmateriaal op de montagetafel achter heeft gelaten.

Director's cuts van It
Daarnaast zou werken aan director's cuts van zijn twee It-tweeluik. "De mogelijkheden zijn er volop," vertelde Muschietti aan SFX magazine. "Er is een versie waarin de twee films samen worden gesneden. Er is een versie met een speciale director's cut van deel één en een speciale director's cut van deel twee. En ik ben blij dat ik aan allebei kan werken."

Als de It - Supercut er daadwerkelijk komt, dan zou het zomaar kunnen dat deel één en twee net zo door elkaar afspelen als in het boek van King. In het boek is de scheiding tussen de jonge en oude Losers' Club minder aanwezig en worden de verhalen door elkaar verteld.



NieuwsFilm

meest populair