Bekende gezichten op poster 'Terminator: Dark Fate'!

Bekende gezichten op poster 'Terminator: Dark Fate'!

De T-800 en Sarah Connor zijn terug.

Heb jij er al zin in? Later dit jaar verschijnt Terminator: Dark Fate en daarin keren Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton terug als de T-800 en Sarah Connor. Hieronder zie je een nieuwe foto van de Terminator en daarna een nieuwe poster voor de nieuwe derde Terminator-film: Choose Your Fate!

De betrokkenheid van T1 en T2-regisseur James Cameron (Avatar) zou een hoop vertrouwen moeten geven en regisseur Tim Miller heeft met Deadpool aangetoond dat hij een vermakelijke blockbuster kan maken. De vraag is nu of het grote publiek nog zit te wachten op een nieuwe reboot. Terminator: Dark Fate moet namelijk de start zijn van een nieuwe trilogie, met ook veel nieuwe personages.

Nieuwe beelden
Hieronder zie je als eerst een foto van Schwarzenegger en daarna een poster met beide hoofdrolspelers. Overigens is er geen plaats voor de vele nieuwe gezichten: Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), Natalia Reyes (Birds of Passage), Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Diego Boneta (The Titan). Terminator: Dark Fate staat gepland voor 23 oktober.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair