Celebrity

Miley Cyrus ontkent vreemdgaan Kaitlynn Carter (ondanks uitgelekte zoenfoto's)

De ster reageert uitgebreid op haar scheiding met Liam Hemsworth.

door FilmTotaal om 15:17 in Celebrity
Miley Cyrus ontkent in een openhartig bericht op Instagram dat zij is vreemdgegaan tijdens haar huwelijk met acteur Liam Hemsworth. Dat gerucht ging rond nadat er eerder zoenfoto's van haar en realityster Kaitlynn Carter uitlekten."Ik accepteer dat het leven dat ik heb gekozen [het beroemd zijn, red.] met zich meebrengt dat ik ook open en transparant richting mijn fans en het publiek moet zijn. Wat ik niet kan accepteren zijn beschuldigingen dat ik een misdaad zou proberen te verdoezelen die ik niet heb begaan. Ik heb niets te verbergen"

"Het is geen geheim dat ik jarenlang een wild leven vol drugs heb geleid. Ik ben vroeger dikwijls in de fout gegaan en heb eerdere vriendjes bedrogen. Ik ben grote campagnedeals en filmrollen misgelopen door mijn gedrag. Ik heb naakt op een sloopkogel geslingerd en er zijn waarschijnlijk meer naaktfoto's van mij op het internet te vinden dan van wie dan ook"

"Maar de waarheid is dat ik mijzelf volledig heb toegewijd op het moment dat Liam en ik besloten onze relatie een nieuwe kans te geven. Ik heb geleerd van mijn levenservaringen. Ik ben niet perfect en dat wil ik ook niet zijn. Perfect zijn is saai. Jullie hebben mij allemaal zien opgroeien. Ik ben nu volwassen"

"Ik kan veel dingen toegeven, maar ik weiger te zeggen dat mijn relatie kapot is gegaan doordat ik vreemd zou zijn gegaan. Liam en ik zijn tien jaar samen geweest. Ik heb dit al zo vaak gezegd en zal het nu weer herhalen, maar ik hou echt van hem en die gevoelens zullen niet verdwijnen"

Vorig week werd bekend dat Cyrus en Hemsworth na zeven maanden een punt achter hun huwelijk hadden gezet. Het zou al langer niet boteren tussen de twee. Hemsworth diende eerder deze week de scheidingspapieren in. Hij is momenteel in zijn thuisland Australië. Cyrus werd de afgelopen weken meerdere keren gespot met Carter, volgens de geruchten haar nieuwe liefde.

NieuwsFilm