Celebrity

Dochter Stan Lee woedend op Marvel; kiest kant Sony

Lee vindt niet dat de studio eer doet aan haar vaders werk.

door Jeffrey Kouters om 15:56 in Celebrity
De onderhandelingen tussen Sony en Marvel over de toekomst van Spider-Man zijn geklapt, zo werd eerder deze week bekend. Joan Celia Lee, de dochter van Marvel-icoon Stan Lee (de bedenker van de geliefde buurtheld), kiest de kant van Sony. Dat verklaart Lee tegenover roddelsite TMZ. "Disney wil mijn vaders werk louter commercieel uitbuiten", aldus Lee."Het is niet goed dat Marvel en Disney de volledige controle proberen te krijgen over mijn vaders creaties. Hun teugels moeten kort gehouden worden door anderen die, ondanks dat zij ook louter willen profiteren [van mijn vaders werk, red.], ook nog enige respect hebben voor mijn vader"

"Of dat nou door Sony gedaan wordt of door iemand anders; de continue evolutie van Stans personages en zijn nalatenschap verdienen het om vanuit meerdere perspectieven bekeken te worden"Lee blijkt nog iets anders dwars te zitten. "Toen mijn vader overleed, heeft niemand van Marvel of Disney mij benaderd", zegt zij tegen TMZ. "Vanaf dag één hebben ze mijn vaders werk commercieel uitgebuit en geen greintje respect of fatsoen getoond voor hem en zijn nalatenschap", vervolgt Lee. "Niemand had mijn vader slechter kunnen behandelen dan de bonzen van Marvel en Disney".

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Wat een onzin, alles is één groot eerbetoon aan Stan Lee. Overal bij betrokken geweest

Guyon2002

Avatar

"Vanaf dag één hebben ze mijn vaders werk commercieel uitgebuit en geen greintje respect of fatsoen getoond voor hem en zijn nalatenschap"
Die heeft zeker geen een Marvel film gekeken:
- een cameo in elke film
- een aangepaste intro voor Captain Marvel
- alle ''honoring Stan Lee'' filmpjes op Marvel's social media en de rerelease van Endgame
- duizenden keren geprezen door zowel acteurs als producenten
- aanwezig tijdens Marvel's panels op verschillende conventions

Was zij trouwens ook niet beschuldigd van het mishandelen van haar vader? Of laat mijn geheugen me nu gewoon voor het ootje?

Boer

Avatar

Hahaha is Stan Lee slecht behandeld, of wil zij een extra zakcentje voor haar vaders werk?

Frietgezicht

Avatar

Dochter Bruce Lee, dochter Stan Lee. Zijn er nog meer Lee’s dochters die wat te zeiken hebben?

Dawgruule

Avatar

^

Misschien de dochter van Jet Li?

Rafael11

Avatar

Hoewel ze misschien best reden heeft om gefrustreerd te zijn, klopt het imo niet helemaal wat ze zegt. Als de dingen die Guyon aangeeft geen teken van waardering of respect tonen...

HaagseTVJunkie

Avatar

Wat Guyon2002 schrijft klopt, ze is beschuldigd van het mishandelen van haar vader in 2018. Deze beschuldigen zijn geuit door zijn voormalige zakenpartner. Die Keya Morgan staat nu zelf voor de rechter sinds eind mei voor verduisteren van Stan Lee's geld en nog wat meer.
Stan Lee had in een interview later gezegd dat hij niet wist waar dit over ging en dat er niets aan de hand was tussen zijn dochter en hem.

kokosnoot

Avatar

@Frietgezicht heb jij niet ergens een verborgen dochter die ook nog super held is xD

Verder zie ik geen van beide partijen als zalig makend. Beide denken commercieel. En om eerlijk te zijn, lijkt het er een beetje op of geld en politieke correctheid, boven Stans levenswerk zijn komen te staan. Ik zeg lijkt, dus niet dat het zo zwartwit is.

Ik hoop nog steeds dat ze een middenweg vinden, Disney&Sony. Zou win win win zijn voor beiden en voor ons!

KeesjeNL

Avatar

Stan Lee was al een irritante oude man, nu gaat zijn kroost ook nog eens aandacht vragen..

ultraThijs

Avatar

Huh wth wat een aandachts.... (vul maar in)

FrankC66

Avatar

Zou me niet verwonderen, respect van Disney, kijk maar hoe ze Star wars verkloot hebben sinds ze die licentie overgenomen hebben??!!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair