Video

Rose Byrne is een soort manipulatieve Siri in eerste trailer 'Jexi'

Nieuwe komedie van de schrijvers van 'The Hangover', over een man (Adam Devine) wiens leven wordt bepaald door z'n telefoon.

door Jan-Peter Rook om 11:48 in Video
In de nieuwe komedie Jexi speelt Adam Devine een man die een ongezonde verstandhouding krijgt met het door Rose Byrne ingesproken besturingssysteem op z'n telefoon. Dit doet een beetje denken aan de film Her (2013) met Joaquin Phoenix en Scarlett Johansson, alleen dan met heel veel flauwe grappen. De eerste Jexi-trailer is nu te bekijken.


In Jexi volgen we de telefoonverslaafde Phil (Devine). Hij heeft geen vrienden, schrijft suffe 'top 10'-lijstjes als werk en heeft geen liefdesleven. Hier komt verandering in wanneer Phil zijn telefoon een upgrade geeft. Z'n telefoon krijgt namelijk een onverwachte toevoeging: Jexi (Byrne), een digitale levenscoach en virtuele assistent in één.

Technologische nachtmerrie
Met Jexi's hulp begint Phil ineens een echt leven te krijgen, waardoor hij steeds minder afhankelijk van z'n telefoon wordt. Dit pikt Jexi niet en ze verandert in een technologische nachtmerrie die alles op alles zet om Phil voor zichzelf te houden, ook al betekent dit dat al zijn kansen op succes in rook opgaan.

De rest van de cast bestaat uit Alexandra Shipp, Ron Funches, Charlyne Yi, Wanda Sykes, Justin Hartley, Kid Cudi en Michael Peña. Jexi is een film van The Hangover-schrijvers en Bad Moms-regisseurs Jon Lucas en Scott Moore.

De film komt in de States uit op 11 oktober. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmziener

Avatar

Een perfecte film als Neflix Original. En dat is geen compliment.

Pepej

Avatar

Doet me beetje denken aan die Nederlandse film APP

NieuwsFilm

meest populair