Video

Vermakelijke trailer horrorkomedie 'Villains' met Bill 'Pennywise' Skarsgärd

Skarsgärd (It, 2017) breekt samen met Maika Monroe (It Follows, 2014) in bij een echtpaar met een zeer duister geheim.

door Jan-Peter Rook om 12:27 in Video
De nieuwe horrorkomedie Villains gaat over een jong stel dat een tankstation overvalt om met de buit een nieuw leven in Florida te beginnen. Het enige probleem is dat de tank van hun vluchtwagen halverwege leeg is, waardoor ze moeten improviseren. Ze breken in bij een mooi huis om een ander voertuig te stelen, maar doen een huiveringwekkende ontdekking die hun hele plan in de war schopt. Check snel de vermakelijke trailer.


Het stel, Mickey en Jules, wordt gespeeld door respectievelijk Bill Skarsgärd - uiteraard bekend als Pennywise in It (2017) en de aankomende sequel It Chapter Two - en Maika Monroe (It Follows, 2014). Wanneer ze bij het huis inbreken, krijgen ze te maken met de twee bewoners, George en Gloria (Jeffrey Donovan en Kyra Sedgwick). Zij bewaren een heel duister geheim en zijn tot alles in staat om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk een geheim blijft.

Villains, geschreven en geregisseerd door Dan Berk en Robert Olsen, draait vanaf 20 september in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Dit heeft wel iets leuks.

FrankC66

Avatar

Ga ik zeker bekijken!!

Sunspot

Avatar

Apart, zie eerst dat en opeens dit.

Lijkt me wel leuk, zie dat die actrice uit 'It Follows' erin zit.

Ziet er goed uit

NieuwsFilm

meest populair