Ben Affleck is nu één jaar alcoholvrij

Ben Affleck is nu één jaar alcoholvrij

Hij blijft vechten voor zijn kinderen.

Ben Affleck heeft een mijlpaal te vieren. Hij weet namelijk al één jaar van de alcohol af te blijven. Dat heeft de Amerikaanse gossipsite People naar buiten gebracht. Affleck liet zich vorig jaar opnemen in een afkickkliniek vanwege zijn alcoholverslaving.

In oktober onthulde Affleck dat hij veertig dagen had verbleven in een afkickkliniek om te werken aan zijn alcoholverslaving. Afgelopen donderdag leefde de acteur precies 365 dagen zonder alcohol. Volgens een insider gaat het inmiddels beter dan ooit met Affleck. "Het gaat goed met zijn herstel en leven", vertelt de bron aan People. "Hij blijft doorzetten om constant de beste vader en vriend te kunnen zijn".

De bron vertelt dat Affleck een goede relatie heeft met zijn ex-vrouw Jennifer Garner, die hem destijds naar het afkickcentrum bracht, en hun drie kinderen. "Ze doen het samen geweldig", aldus de insider. "Ze hebben samen de zomer doorgebracht en zijn op vakantie geweest met hun kinderen". Volgens de bron hebben Affleck en Garner dan ook een speciale band. "Ze vertrouwen elkaar volledig".

Ondanks alle positieve noten, moet Affleck blijven opletten. "Hij heeft nu een goede balans gevonden tussen zijn werk en privéleven", vertelt de ingewijde. "Hij volgt nog steeds verschillende behandelingen die gericht zijn op zijn gezondheid". Toch fijn dat Affleck zijn leven weer heeft kunnen oppakken.

NieuwsFilm

meest populair