Sony wil dolgraag crossover Spider-Man en Venom

Sony wil dolgraag crossover Spider-Man en Venom

Nog een reden waarom de deal uiteindelijk klapte.

Sony was altijd al van plan om een crossover te maken met Tom Hollands Spider-Man en Tom Hardys Venom. In 2015 gingen Marvel Studios en Sony Pictures een samenwerking aan en verscheen Spidey in het MCU. Ondertussen lanceerde Sony een eigen Spider-Man-universum waarin de webslingeraar helaas ontbrak.

Nu de deal tussen Marvel en Sony echter geklapt is, lijkt het erop dat er ruimte is voor een samenwerking tussen de twee personages. Variety schrijft dat Sony altijd al van plan was om een manier te vinden om Spider-Man en Venom samen op het witte doek te krijgen. Mogelijk is dit een van de vele redenen waarom de lucratieve deal uiteindelijk klapte.

Niet verrassend
Toen Venom verscheen, dachten velen dat het de bedoeling was om een Venomverse op te bouwen. Nu lijkt het steeds waarschijnlijker dat het gewoon een Spiderverse wordt, waarin de bekende webslingeraar van Tom Holland ook voorkomt. In elk geval was het altijd de bedoeling om ze samen te brengen.

Dat is een interessant nieuwtje, want Spider-Man zat heel duidelijk echt in het MCU en Venom niet. De Spider-films van Sony waren er wel aan gelieerd, zonder zich erin af te spelen. Nu de MCU-connectie volledig is weggevallen, kan die crossover dus makkelijker komen.

NieuwsFilm

meest populair