Algemeen

Sony wil dolgraag crossover Spider-Man en Venom

Nog een reden waarom de deal uiteindelijk klapte.

door Jim Pedd om 18:26 in Algemeen
Sony was altijd al van plan om een crossover te maken met Tom Hollands Spider-Man en Tom Hardys Venom. In 2015 gingen Marvel Studios en Sony Pictures een samenwerking aan en verscheen Spidey in het MCU. Ondertussen lanceerde Sony een eigen Spider-Man-universum waarin de webslingeraar helaas ontbrak.

Nu de deal tussen Marvel en Sony echter geklapt is, lijkt het erop dat er ruimte is voor een samenwerking tussen de twee personages. Variety schrijft dat Sony altijd al van plan was om een manier te vinden om Spider-Man en Venom samen op het witte doek te krijgen. Mogelijk is dit een van de vele redenen waarom de lucratieve deal uiteindelijk klapte.

Niet verrassend
Toen Venom verscheen, dachten velen dat het de bedoeling was om een Venomverse op te bouwen. Nu lijkt het steeds waarschijnlijker dat het gewoon een Spiderverse wordt, waarin de bekende webslingeraar van Tom Holland ook voorkomt. In elk geval was het altijd de bedoeling om ze samen te brengen.

Dat is een interessant nieuwtje, want Spider-Man zat heel duidelijk echt in het MCU en Venom niet. De Spider-films van Sony waren er wel aan gelieerd, zonder zich erin af te spelen. Nu de MCU-connectie volledig is weggevallen, kan die crossover dus makkelijker komen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TGBeaver

Avatar

Er zal wel een nieuwe deal komen tussen Disney en Sony. Wie weet koopt Disney Sony gewoon over lol

Sunspot

Avatar

Wil iedereen wel zien

Sunspot

Avatar

@TGBeaver

JHaha, 'gewoon', zo makkelijk gaat dat niet, of het wordt afgekeurd, door die ene autoriteit, of Sony wilt het helemaal niet, aandeelhouders ook.

Zou echt slecht zijn ook.

Civilian Supreme

Avatar

Ik vind het nog wat vroeg maar zou wel graag die strijd willen zien. Ze moeten het alleen niet overhaasten.
Verspreid het bijvoorbeeld over 2 films waarbij het in de 1e voornamelijk gaat over de onderlinge strijd tussen Parker en Brock, laat een goede reden zien waarom Brock een gigantische hekel krijgt aan Parker en dat precies op dat moment de symbiote ook wil overstappen naar Parker omdat deze voelt dat hij superkrachten heeft.
Maar zoals gezegd Holland is daar nog te jong voor. Zie toch ook graag weer een opbouw naar the green goblin, blijft toch 1 van de mooiste vijanden en ik vind dat dat ook nog niet bijzonder goed is gedaan in de oudere films. Willem Dafoe was als Normsn Osborn wel goed maar als Goblin verschrikkelijk. Franco was een gigantische teuterneus en Dehaan was ook zeer matig.

Guyon2002

Avatar

Doe maar niet, Venom is een kutfilm

Coola

Avatar

Lijkt mij awesome. Venom was zwaar genieten.

Wolverine1703

Avatar

Liever terug een marvel studios deal

Hancock

Avatar

Jaaa doe maar wel! Venom vs Spiderman!

RoberPaulsen

Avatar

Venom was niet al te best.
Blijkbaar wil Sony ook de eerste drie Spiderman films vergeten aangezien ze de strijd tussen Venom en Spider-Man al een keer gemaakt hebben.
Ik zou best die strijd nog een keer willen zien en dan met Carnage erbij, maar ik heb niet zo’n vertrouwen in Sony en films maken. Ze kunnen dat beter aan Disney overlaten.
Kijk naar de Uncharted film, 10 jaar later en ze zijn al aan de 6e regisseur toe.

Brent.Marvel

Avatar

Ik vond Venom een hartstikke leuke film en zou hem graag samen met Spider-Man willen zien. Maar toch liever Spidey terug in het MCU.

Goku32

Avatar

No shit daar wachten we al jaren op. Maar wel gewoon met Tom holland als spiderman vind ik

edvawa

Avatar

Ik wil liever een film met Deadpool en Spiderman, alleen is dat zo goed als onmogelijk in de MCU, door de rating van Deadpool, als ze Deadpool naar alle leeftijden gaan veranderen ia het geen Deadpool meer. Die moet gewoon grof in de mond en bloederig zijn.

kokosnoot

Avatar

Deadpool en spiderman zou een super hit worden. Dat zou zowel spannend als super grappig en maf kunnen worden xD

Hadouch10

Avatar

Die film lijkt wel vet maar ik zou toch liever willen dat spiderman bij marvel zit hij was tenslotte wel de eerste marvel en als stan lee hier nu was zou hij woedend zijn dus al met al spiderman moet terug in het mcu anders is het niet meer zo leuk omdat we allemaal spiderman bij marvel zijn gewend en dat is ook beter dan wat sony van plan is hopelijk komt hij terug!

NieuwsFilm