Algemeen

Marvel maakt Phase 4 nog groter!

De drie aangekondigde series van vandaag maken er onderdeel van uit!

door Jim Pedd om 19:04 in Algemeen
Tijdens de San Diego Comic-Con onthulde Marvel Studios zijn plan voor Phase 4. Dat zou gaan bestaan uit een zestal films en een viertal series. Nu moeten we dat beeld echter enigszins corrigeren. Phase 4 wordt namelijk nog net iets groter.

Gisteren vond er tijdens de D23 Expo een Disney+ panel plaats. Daar onthulde Marvel dat het nog drie projecten op de planning had: She-Hulk, Ms. Marvel en Moon Knight. Die projecten blijken onderdeel uit te maken van Phase 4, dus niet van Phase 5, zoals je op het eerste gezicht zou verwachten.

Wanneer te zien?
Het is nog niet duidelijk wanneer de series precies te zien zijn, maar vermoedelijk worden ze ergens na Hawkeye uitgebracht. Dat betekent meteen dat Phase 4 langer doorloopt dan de korte twee jaar die we eerder verwacht hadden en dat het waarschijnlijk tot 2022 of 2023 doorgaat. Wellicht dat Blade, die ook een eigen live-action film gaat krijgen, dan straks toch ineens onderdeel uitmaakt van Phase 4. Het kan ook goed dat de aangekondigde vervolgen rond Captain Marvel en Black Panther straks ook onderdeel uit blijken te maken van Phase 4.

She-Hulk draait om Jennifer Walters, in de comics het nichtje van Bruce Banner dat een bloedtransfusie van hem krijgt. Daarna verandert ze in een mildere versie van de Hulk. Ze heeft een groene huid en is supersterk, maar heeft geen woedeproblemen.

Moon Knight draait om Marc Spector, een voormalig CIA-agent die bijna vermoord wordt door de terrorist Bushman. Hij wordt gered door de godheid Khonshu en wordt daarna de Moon Knight.

Ms. Marvel is niemand minder dan Kamala Khan is de eerste moslima-superheld en supersterk. Zij is ook groot fan van Captain Marvel. Van dit personage weten we trouwens zeker dat ze ook in de films te zien zal zijn.
Ben je benieuwd hoe Marvels Phase 4 er straks uit komt te zien? Lees dan hier ons uitgebreide preview-artikel.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Ik ben hier toch minder enthousiast over, al weet ik niet precies waarom...

Decepticon

Avatar

Ik wordt er ook niet enthousiast van. Mark Ruffalo's Hulk wordt zo in principe gewoon afgedankt, omdat Marvel geen Hulk film kan maken, dan doen ze het op deze manier. Doe je de vrouwelijke kant van Hollywood ook direct een plezier door weer een vrouw/vrouwelijk personage een hoofdrol te geven.
Ze zullen wel met iets beters moeten komen dan een bloed transfusie, want dat is wel het stomste wat je kunt doen, dan weet je op voorhand dat er problemen komen.

Moon Knight vind ik nog wel interessant.

Maar de vraag is ook, zijn het films of series?
Ik denk dat alles Phase 4 is en dat dat leidt naar een grootse Avengers film als afsluiter van Phase.
Als Feige maar niet teveel hooi op zijn vork neemt, want het kan ook helemaal verkeerd uitpakken.
Wandavision bijvoorbeeld wordt een sitcom, nou, dat klinkt al niet hoopvol.

MosquitoEliminator

Avatar

Decepticon, hoe bedoel je "zijn het films of series?" She Hulk, Ms. Marvel en Moon Knight zijn alledrie Disney+ series. Beste Filmtotaal trouwens, Black Panther 2 is aangekondigd met de releasedatum 6 mei 2022.

DjZiggy

Avatar

Ms. Marvel: is dat een superheld met een cape aan haar boerka?

Guido96

Avatar

Nog meersimpel vermaak

STYD

Avatar

Djziggy, man man man. Wat een niveau. Maar wees gerust, had ook gelezen dag de eerst tokkie trol ook een rol krijgt. Dus je bent in de running.

ultraThijs

Avatar

Ms. Marvel en she-hulk? Meh
Moonknight? Best hyped hoor

Cinestar

Avatar

Moonknight kan misschien net zo'n grote mindfuck worden als legion. Best wel enthousiast over deze berichten van Disney plus. Ik vraag me af of ze voor origin story's gaan of dat ze er meteen induiken en het aan ons overlaten.

Jays

Avatar

Best grappig dat er vrij veel positieve reacties zijn voor deze series vooral Ms.Marvel en She-Hulk en hier toch meer enthousiasme voor Moonknight.

Ben zelf ook het meest enthousiast voor de eerste twee die ik noemde, ik denk niet dat ze She-Hulk maken omdat ze geen Hulk film kunnen maken, Hulk gaat nu ook al een tijdje mee en vond dat hij al steeds minder toegevoegde waarde begon te krijgen, daarnaast is she-Hulk ook een hele grote in de comics en speelde eigenlijk een belangrijkere rol dan Hulk zelf.

En Ms.Marvel eigenlijk gevolgd sinds ze gecreërd is, ook nog een vrij nieuw personage in de comics, ook benieuwd omdat het de eerste Inhuman in de MCU wordt.

kokosnoot

Avatar

Meer is niet per se beter. Ga ze zeker niet allemaal kijken.

NieuwsFilm