Marvel maakt Phase 4 nog groter!

Marvel maakt Phase 4 nog groter!

De drie aangekondigde series van vandaag maken er onderdeel van uit!

Tijdens de San Diego Comic-Con onthulde Marvel Studios zijn plan voor Phase 4. Dat zou gaan bestaan uit een zestal films en een viertal series. Nu moeten we dat beeld echter enigszins corrigeren. Phase 4 wordt namelijk nog net iets groter.

Gisteren vond er tijdens de D23 Expo een Disney+ panel plaats. Daar onthulde Marvel dat het nog drie projecten op de planning had: She-Hulk, Ms. Marvel en Moon Knight. Die projecten blijken onderdeel uit te maken van Phase 4, dus niet van Phase 5, zoals je op het eerste gezicht zou verwachten.

Wanneer te zien?
Het is nog niet duidelijk wanneer de series precies te zien zijn, maar vermoedelijk worden ze ergens na Hawkeye uitgebracht. Dat betekent meteen dat Phase 4 langer doorloopt dan de korte twee jaar die we eerder verwacht hadden en dat het waarschijnlijk tot 2022 of 2023 doorgaat. Wellicht dat Blade, die ook een eigen live-action film gaat krijgen, dan straks toch ineens onderdeel uitmaakt van Phase 4. Het kan ook goed dat de aangekondigde vervolgen rond Captain Marvel en Black Panther straks ook onderdeel uit blijken te maken van Phase 4.

Bekijk de afbeeldingShe-Hulk draait om Jennifer Walters, in de comics het nichtje van Bruce Banner dat een bloedtransfusie van hem krijgt. Daarna verandert ze in een mildere versie van de Hulk. Ze heeft een groene huid en is supersterk, maar heeft geen woedeproblemen.

Bekijk de afbeeldingMoon Knight draait om Marc Spector, een voormalig CIA-agent die bijna vermoord wordt door de terrorist Bushman. Hij wordt gered door de godheid Khonshu en wordt daarna de Moon Knight.

Bekijk de afbeeldingMs. Marvel is niemand minder dan Kamala Khan is de eerste moslima-superheld en supersterk. Zij is ook groot fan van Captain Marvel. Van dit personage weten we trouwens zeker dat ze ook in de films te zien zal zijn.
Ben je benieuwd hoe Marvels Phase 4 er straks uit komt te zien? Lees dan hier ons uitgebreide preview-artikel.

NieuwsFilm

meest populair