Tom Holland en Kevin Feige reageren op vertrek Spider-Man uit MCU

Eindelijk statements van de twee mensen die we er nog niet over hadden gehoord.

Mocht je je afvragen of Tom Holland nog Spider-Man blijft, dan hebben we goed nieuws voor je. De acteur, die tot nu toe vijfmaal in een film verscheen als spinnenmans, blijft hem gewoon spelen. Hij heeft dan ook een contract dat nog voor twee films geldt. Verder reageert ook Marvel-baas Kevin Feige op het klappen van de deal tussen Marvel en Sony.

Er zijn nog heel wat verhaallijnen rond Spider-Man die afgerond moeten worden in het MCU. Dat zal niet meer gebeuren, zo lijkt het. Tegelijk blijft Tom Holland gewoon spinnenmans spelen. "We hebben vijf geweldige films gemaakt. Het zijn vijf fantastische jaren geweest en ik heb echt genoten. We weet wat de toekomst me brengt? Maar wat ik wel zeker weet, is dat ik Spider-Man blijf spelen en plezier blijf hebben," aldus de acteur. "Het wordt zo leuk, hoe we het ook gaan doen. De toekomst voor Spider-Man zal anders zijn, maar net zo fantastisch en buitengewoon en we zullen nieuwe manieren vinden om het nog cooler te maken."

Niet voor altijd
Marvel-baas Kevin Feige reageerde ook voor het eerst in het publiek op het verliezen van Spider-Man. "Ik voel me dankbaar en gelukkig rond Spider-Man," aldus Feige. "We mochten vijf films in het MCU maken met Spider-Man: twee standalone-films en drie met de Avengers. Dat was een droom waarvan ik nooit gedacht had dat die uit zou komen. We wisten dat er maar een bepaalde tijd zou zijn, waarin we dit konden doen en we hebben het verhaal verteld dat we wilden vertellen. Ik zal daar altijd dankbaar voor zijn."

NieuwsFilm

meest populair