Algemeen

Tom Holland en Kevin Feige reageren op vertrek Spider-Man uit MCU

Eindelijk statements van de twee mensen die we er nog niet over hadden gehoord.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Mocht je je afvragen of Tom Holland nog Spider-Man blijft, dan hebben we goed nieuws voor je. De acteur, die tot nu toe vijfmaal in een film verscheen als spinnenmans, blijft hem gewoon spelen. Hij heeft dan ook een contract dat nog voor twee films geldt. Verder reageert ook Marvel-baas Kevin Feige op het klappen van de deal tussen Marvel en Sony.

Er zijn nog heel wat verhaallijnen rond Spider-Man die afgerond moeten worden in het MCU. Dat zal niet meer gebeuren, zo lijkt het. Tegelijk blijft Tom Holland gewoon spinnenmans spelen. "We hebben vijf geweldige films gemaakt. Het zijn vijf fantastische jaren geweest en ik heb echt genoten. We weet wat de toekomst me brengt? Maar wat ik wel zeker weet, is dat ik Spider-Man blijf spelen en plezier blijf hebben," aldus de acteur. "Het wordt zo leuk, hoe we het ook gaan doen. De toekomst voor Spider-Man zal anders zijn, maar net zo fantastisch en buitengewoon en we zullen nieuwe manieren vinden om het nog cooler te maken."

Niet voor altijd
Marvel-baas Kevin Feige reageerde ook voor het eerst in het publiek op het verliezen van Spider-Man. "Ik voel me dankbaar en gelukkig rond Spider-Man," aldus Feige. "We mochten vijf films in het MCU maken met Spider-Man: twee standalone-films en drie met de Avengers. Dat was een droom waarvan ik nooit gedacht had dat die uit zou komen. We wisten dat er maar een bepaalde tijd zou zijn, waarin we dit konden doen en we hebben het verhaal verteld dat we wilden vertellen. Ik zal daar altijd dankbaar voor zijn."

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bluemeister

Avatar

Ze zeggen eigenlijk helemaal niks dus....

Afanger

Avatar

Heeft hij niet nog recht op een solo film in de mcu?

deregtx

Avatar

Vind dat Stark Spiderman pak maar niks. Denk dat hij in de volgende film die gelijk in de kliko gooit en dan back to basic tegen Venom gaat vechten bijvoorbeeld. Kan een goede film worden.

McGraig

Avatar

Het hoeft op zich niet jammer te zijn. Helaas is het een wat brave film geworden maar toch vond ik Venom bij herziening behoorlijk vermakelijk. Tijdens de scene tijdens de credits wordt het ook duidelijk dat de Spider-Man uit het MCU zomaar past in deze films. Far from Home heb ik nog niet gezien maar Homecoming vond ik één van de minste MCU films maar ook één van de minste Spider-Man films. Ik vind de eerste twee films van Raimi geweldig en ook de eerste van Webb mag er zijn. Ze deden het financieel ook prima. Kom maar op met een film met een Spider-Man zonder al die gadgets. Het kan prima werken

Mysterio90

Avatar

Het zal mij een worst wezen wie uiteindelijk de films gaat produceren en wie de rechten heeft en weet ik het wat, maar ik word hier persoonlijk erg boos van.

Hoe is het mogelijk dat een filmstudio die zoveel moeite doet om in hun filmuniversum zelfs vele films later open eindjes weer aan elkaar te knopen of oude personages weer op laat draven ons met zo'n immens grote cliffhanger gewoon laat zitten?

Ook al pakt Sony de draad van het verhaal misschien gewoon weer op, ineens vallen er zoveel personages weg en mag er met geen woord meer gerept worden over alles dat Peter mee heeft gemaakt in de Avengers en hem heeft gevormd als mens en superheld. Dat kan gewoon niet.

Als Disney ook maar een greintje respect heeft voor de enorme fanbase die mede verantwoordelijk is voor het enorme succes dat ze de afgelopen jaren hebben gehad, maken ze de trilogie compleet met spider-man 3 en dan basta. Opbrengst 100% naar Sony als cadeau voor alle fans. Resultaat en einddoel: Een film met een afgerond mcu verhaal en een post-credits scene waarbij Peter in een portaal verdwijnt naar een andere dimensie. En dus terecht komt in het Sony universum. Waarbij hij eventueel over 10 jaar bij een nieuwe deal wel weer uit kan terugkeren.

Sunspot

Avatar

Haha, Disney had niet zo respectloos moeten lopen eisen, je weet hoe Japanners kunnen zijn, slecht van Disney haha

Overlord

Avatar

Helemaal eens met Mysterio90. Spoilers ;
"We wisten dat er maar een bepaalde tijd zou zijn, waarin we dit konden doen en we hebben het verhaal verteld dat we wilden vertellen"
Het einde is zo open als wat, Kevin Feige had dit zeker niet voorzien, en was nog van plan om lang met Spider man door te gaan.
Dit is echt het tegenovergestelde van alle goed uitgewerkte plannen die de beste man hiervoor allemaal heeft gemaakt.

NieuwsFilm