Emotie en nostalgie; It's a wrap voor 'Bill & Ted Face The Music'

Emotie en nostalgie; It's a wrap voor 'Bill & Ted Face The Music'

De post-productiefase van de maffe 'Wyld Stallyns' is aangebroken.

Schrijver Ed Solomon bevestigde op zijn Twitter-account dat het filmen van de derde (en waarschijnlijk laatste) Bill & Ted film, Face The Music, welke begon in juni, inmiddels klaar is. Dit deed hij door middel van 2 simpele, maar effectieve afbeeldingen te plaatsen:


Zo krijgen de fans alvast een voorproefje van het nieuwe logo, maar misschien nog wel mooier is een foto van het huidige team, in een pose die beroemd is geworden dankzij Ted, naast een archieffoto van de cast- en crewleden uit de tijd van Excellent Adventure (1989).


Nieuwe vrienden, oude bekenden en muzieklegendes
Bill (Alex Winter) en Ted (Keanu Reeves) krijgen van een boodschapper uit de toekomst (Kristen Schaal) te horen dat alleen hun lied, wat zij 30 jaar geleden al hadden moeten schrijven, de universele balans van The Great Leader (Holland Taylor) kan redden. Ze hebben 24 uur de tijd en ieders lot hangt er vanaf. Samen met hun dochters Thea en Billie (Samara Weaving en Brigette Lundy-Paine) belanden de 2 rockers wederom in een doldwaas avontuur vol met bijzondere personages. Franchiseveteranen William Sadler, Amy Stoch en Hal Landon Jr. keren terug als respectievelijk Magere Hein, stiefmoeder Missy en Ted's vader.

De muzikale sci-fi film van Dean Parisot komt bij ons uit op 20-08-2020!

NieuwsFilm

meest populair