Toekomst Spider-Man is groter en beter

Toekomst Spider-Man is groter en beter

Tom Holland kijkt heel erg uit naar nieuwe films.

De wereld van Spider-Man wordt nu men van Marvel Studios is afgescheiden "alleen maar groter en beter" zegt hoofdrolspeler Tom Holland. Het is niet per se zo dat hij blij is met het verdwijnen van Spider-Man uit het MCU, maar volgens hem ontstaat er wel meer ruimte.

"Het is heel opwindend, de ideeën die we hebben om de wereld van Spider-Man uit te breiden en nieuwe personages te introduceren en crossovers te maken is echt groot," aldus Holland tijdens de Keystone Comic-Con in Philadelphia. "En het wordt vanaf hier alleen maar groter en beter en dat is geweldig."

Meer op komst
"Dit is absoluut niet mijn einde als Spider-Man. Er zit meer aan te komen," aldus Holland over het scheiden van het MCU. "We hebben met een aantal van onze creatives gesproken, en een pitch gehouden voor Spider-Man 3, dat heel speciaal en heel anders wordt."

De acteur laat tot slot nog weten dat hij Marvel Studios dankbaar is voor het veranderen van zijn leven en Sony voor het mogelijk maken dat hij in zijn droom kan blijven leven.

NieuwsFilm

meest populair