Algemeen

Toekomst Spider-Man is groter en beter

Tom Holland kijkt heel erg uit naar nieuwe films.

door Jim Pedd om 14:19 in Algemeen
De wereld van Spider-Man wordt nu men van Marvel Studios is afgescheiden "alleen maar groter en beter" zegt hoofdrolspeler Tom Holland. Het is niet per se zo dat hij blij is met het verdwijnen van Spider-Man uit het MCU, maar volgens hem ontstaat er wel meer ruimte.

"Het is heel opwindend, de ideeën die we hebben om de wereld van Spider-Man uit te breiden en nieuwe personages te introduceren en crossovers te maken is echt groot," aldus Holland tijdens de Keystone Comic-Con in Philadelphia. "En het wordt vanaf hier alleen maar groter en beter en dat is geweldig."

Meer op komst
"Dit is absoluut niet mijn einde als Spider-Man. Er zit meer aan te komen," aldus Holland over het scheiden van het MCU. "We hebben met een aantal van onze creatives gesproken, en een pitch gehouden voor Spider-Man 3, dat heel speciaal en heel anders wordt."

De acteur laat tot slot nog weten dat hij Marvel Studios dankbaar is voor het veranderen van zijn leven en Sony voor het mogelijk maken dat hij in zijn droom kan blijven leven.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Ik ben benieuwd!, maar de echte mening van Tom krijgen we denk ik nooit te horen

Dukat

Avatar

Groter en beter dan Infinity War en Endgame??? Succes Sony....

The Weazel

Avatar

Ik denk dan Sony hier nog spijt van krijgt !

DjZiggy

Avatar

Hoeveel acteurs hebben we nu gehad in de afgelopen 10 jaar? 3 toch. Ik zeg real life spiderverse

Sunspot

Avatar

heb er wel vertrouwen in, gaat denk ook wat minder kinderachtig worden, meer echt draaien om Spiderman, niet die onzin tech van Stark elke keer erbij, SpiderIronman onzin.

Hoop dat die irritante schoolvriendjes ook voorbij zijn, vooral die bolle

Coola

Avatar

@ The Weazel

Ik denk eerder disney. Want laten we gewoon eerlijk zijn, het is disney die de onredelijke partij is in de deal voor Spider-Man.

bigmichiel

Avatar

Pff, wat een ingestudeerd antwoord vanuit de studio zeg. Had wel iets spontaners verwacht van Holland, maar hij zal z'n mond nu moeten houden. Overigens gok ik dat het een kwestie van tijd is voordat we over de volgende deal horen. Gaat immers om teveel geld.

PRIME

Avatar

Diplomatiek antwoord.
Reken er maar op dat ook Tom Holland hier iets over denkt.
Aan de andere kant, met het einde van deze fases is het misschien ook niet geheel gek dat Spidey weer een andere kant op gaat.

Rutherford

Avatar

Hoe gaan ze het verlies van Iron Man aanpakken? Gewoon negeren?

Jilly

Avatar

Dit is toch geweldig na endgame is Spidey klaar in MCU what's left? Captain done, Iron Man done, Thor goes female, Hulk completely destroyed, Captain Marvel hahaha, Hawkeye boring.. And on and on.. Daarentegen Spider Universe goes on.. Maar Spidey is nu eindelijk geen Spironman meer, Tony Stark was te gek, maar verziekte Spiderman Homecoming, was slechtste Spiderman film tot heden, rom com met spironman! Far from home gelukkig beter, maar wat bood MCU daarin nu eigenlijk nog? Nick Fury, kom op! Nu alle gave characters weg zijn uit MCU is er geen reden meer voor Spidey daar te zijn.. Laten we gaan genieten van Tom Holland, Tom Hardy, Michael Keaton, Woody Harrelson and so on and on.. Spider Universe ik zeg jaaaaaaaa, maar bedankt MCU tot zover, het was cool, maar nu verder en weer interessanter, zin in, yes yes yes!

Sunspot

Avatar

^
Mee eens

Ik zie het ook als een goed ding, kijk ernaar uit Smiley face

ulvrin

Avatar

kan me voorstellen dat Tom voor zijn toekomst kiest en daarom ook zo een bericht naar buiten stuurt.
Maar als een Marvel fan vind ik het jammer en ben bang dat Sony het weer gaat verzieken. Venom was entertaining maar ver van goed!
Dus voor mij part zodra de broekzak van Disney is bijgekomen zou ik maar Sony pictures kopen!

Hancock

Avatar

Jaaa ik hoop echt dat Sony verder gaat zonder Disney!!


Fr0nt

Avatar

hij staat nog onder contract voor 1 film bij sony.... hij MOET wel positief zijn. Nog 1 film met tom, om morales te introduceren en we zien hem nooit meer terug.

NieuwsFilm

meest populair