Drukt 'Black Panther II' de derde 'Guardians' nog verder weg?

Drukt 'Black Panther II' de derde 'Guardians' nog verder weg?

Tweede Black Panther pakt verwachte verschijningsdatum Vol. 3.

Marvel Studios onthulde enkele weken geleden tijdens Comic Con San Diego de complete vierde fase van het Marvel Cinematic Universe. Na D23 Expo afgelopen weekend blijkt echter dat deze fase groter wordt, met meer series (in 2022) en vermoedelijk ook films. Black Panther II werd afgelopen weekend aangekondigd voor mei 2022.

Mei 2022 leek voorbestemd voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Regisseur James Gunn zou de film namelijk eerder hebben opgenomen voor een verschijning in 2020. Er zou dus al veel zijn voorbereid. De kans lijkt nu groot dat de film pas in 2023, of misschien nog wel later verschijnt. In 2022 verschijnen nog onbekende MCU-films op 18 februari en 29 juli.

Andere aanpak MCU
Overigens wordt ook duidelijk dat Marvel een andere aanpak hanteert. Ryan Cooglers Black Panther II leek voorbestemd om in februari te verschijnen, maar krijgt nu het belangrijkste jaarlijkse verschijningsmoment van Marvel Studios.

In Black Panther II keert de belangrijkste cast weer terug, met uiteraard Chadwick Boseman als koning van Wakanda en de Avenger Black Panther. Er zijn geruchten dat ook de slechterik Killmonger terugkeert en dat er een aandeel is voor Namor the Sub-Mariner.

NieuwsFilm

meest populair