Algemeen

Elsa krijgt geen vrouwelijke partner in 'Frozen 2' ondanks actie #GiveElsaAGirlfriend

Hoop van Frozen fans lijkt verloren...

door Niels van Arkel om 14:48 in Algemeen
Prinses Elsa is geen normale Disney-prinses: ze werd namelijk niet vergezeld door een romance die haar aanvult. Dit gaf de fans van Frozen de gelegenheid te fantaseren over een eventueel vrouwelijke partner voor Elsa.

Na het uitkomen van de tweede trailer van Frozen 2 werden de fans erg enthousiast over een onbekend vrouwelijk karakter die kort in de video te zien was (een foto zie je hieronder). Zou dit dan het nieuwe vriendinnetje zijn van Elsa?
Maar helaas, de wens van de fans komt niet uit. Volgens componiste Kristen Anderson-Lopez tenminste. Zij is vrij actief betrokken bij het proces van filmmaken en zegt het volgende over Elsa:

"Net als in de eerste film wordt Elsa's karakter niet bepaald door een romantische interesse. Daar zijn er namelijk al ZO-VEEL van. Het is niet een verhaal waar we op dit moment geinteresseert in zijn. Wat we echt willen vertellen is: Als je zulke krachten bezit, hoe pas je dan in deze samenleving en hoe groei je daar mee op tot een onafhankelijke vrouw?"Frozen 2 is vanaf 20 november 2019 te zien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Anders verkoopt de film niet in bepaalde landen...

Master Of Films

Avatar

Net als in de eerste film wordt Elsa's karakter niet bepaald door een romantische interesse. Daar zijn er namelijk al ZO-VEEL van. Het is niet een verhaal waar we op dit moment geinteresseert in zijn.
Een goed besluit. Niks opdringerig en ook niet omdat het moet.

Psycho-M

Avatar

"Net als in de eerste film wordt Elsa's karakter niet bepaald door een romantische interesse."
Wat goed om te horen. Vertel lekker het verhaal zoals het bedoeld is.

Rafael11

Avatar

Goed besluit. Hoop dat studios vaker zo zouden denken, aan een goed verhaal vertellen.

NieuwsFilm

meest populair