Tom Holland over introductie Green Goblin en Miles Morales

Tom Holland over introductie Green Goblin en Miles Morales

De Britse acteur reageert op de succesvolle animatiefilm 'Into The Spider-Verse'.

Spider-Man verdwijnt dan wel uit het Marvel Cinematic Universe, maar dat betekent niet dat zijn avontuur eindigt. Sony is immers vastberaden om meer films rondom de New Yorkse buurtheld te maken. Vertolker Tom Holland heeft al aangegeven dat de derde film 'grootser en beter' wordt. Tijdens een fanevenement vertelde hij dat door de succesvolle animatieprent Spider-Man: Into The Spider-Verse de lat hoger ligt dan ooit.

Into The Spider-Verse was een schot in de roos. Volgens Tom Holland is die film een goede inspiratiebron voor zijn derde solofilm als Spider-Man, zeker wat betreft de vele personages die nog beschikbaar zijn. "Ik hou van die film. Hij was perfect voor de Spider-Man-familie en herinnert ons eraan dat er nog veel meer personages zijn", vertelt Holland aan het publiek. "Op een dag zullen we Miles moeten introduceren in de live-action-films. Ik zou niet weten hoe, maar ik weet wel dat het geweldig wordt".

Holland sprak ook over de mogelijke introductie van Green Goblin. De acteur denkt dat het lastig is om deze schurk goed tot leven te brengen in de live-action-films. "Er zijn personages in de comics die moeilijk tot leven te brengen zijn. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de Green Goblin. Hoe ze dat in die film deden was geweldig, omdat hij daarin trouw was aan de comics", legt hij uit. Veel fans hopen desalniettemin Hollands Spider-Man ooit te zien vechten tegen deze iconische slechterik.

NieuwsFilm

meest populair