Terugkeer Woody Harrelson in 'Venom 2' bevestigd

Terugkeer Woody Harrelson in 'Venom 2' bevestigd

Harrelson zal Venoms aartsvijand Carnage spelen in de sequel.

Een kleine week geleden werd aangekondigd dat Robert Richardson, de cinematograaf van films als Platoon, Once Upon a Time in Hollywood en Shutter Island, heeft getekend voor het camerawerk van Venom 2, de sequel die door Andy Serkis zal worden geregisseerd. Tijdens een interview met Collider liet Richardson nu weten wat hem aantrekt aan het superhelden-genre, en bevestigde daarbij tussen neus en lippen door dat Woody Harrelson zal terugkeren voor de sequel.

Richardson zei het volgende over zijn aandeel:

"Ik keek er al eerder naar uit om te spelen in het superhelden-genre toen ik eigenlijk zou meewerken aan Ben Afflecks geschrapte Batman-film. Andy Serkis, met wie ik heb gewerkt aan de film Breathe, belde me een maand geleden of ik mee wilde werken aan Venom 2. Ik heb de eerste film toen opnieuw gekeken en het script gelezen van het vervolg. Toen wilde ik direct meedoen. Sowieso omdat Andy de film gaat maken, maar ook omdat ik denk dat we iets unieks kunnen doen met Venom. Daarbij hebben we nu ook Woody Harrelson, die een belangrijk aandeel heeft in de film. Het is een totaal ander type project voor mij, maar ik heb er heel veel zin in. Tom Hardy is een van onze beste acteurs, dus ik kan niet wachten om hem bezig te zien."

Woody Harrelson is Carnage
Harrelson zal in de film de rol spelen van Cletus Kasady, de man die uiteindelijk Carnage wordt. We zagen hem al gedurende de credits van de eerste film, dus zijn terugkeer werd al min of meer verwacht. Gezien de opmerkingen van Richardson, lijkt dit nu ook officieel het geval te zijn.

Venom 2 bereikt in oktober 2020 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair