Jason Momoa (Aquaman) vraagt fans hem met rust te laten

Jason Momoa (Aquaman) vraagt fans hem met rust te laten

Althans, als hij met zijn familie is.

Jason Momoa is een geliefd acteur. Hij kende zijn doorbraak in de uiterst populaire serie Game of Thrones en is sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste gezichten bij het DCEU, waar hij Aquaman speelt. De acteur kan dus nog maar moeilijk ergens naartoe gaan zonder herkend te worden. Hier heeft hij geen moeite mee, tenzij hij met zijn familie is.

Dit liet Momoa zondag weten in een recent bericht op zijn Instagram-account: ''Hallo iedereen. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat. Met mij in ieder geval wel. Ik maak een mooie kleine wandeling met mijn dochter en geniet nu van een ijsje, of beter gezegd, wat er van over is. Maar ik wil jullie even laten weten dat als jullie me zien ik dan hoogstwaarschijnlijk niet op de foto met jullie ga, omdat ik ook tijd wil doorbrengen met mijn familie. Hopelijk kan iedereen dat respecteren''.

Lastigvallen
Het gebeurt bekendheden vaker dat ze overal gevolgd worden, ook al brengen ze tijd door met familie of vrienden. Momoa liet dan ook netjes weten daar een beetje genoeg van te hebben, maar dat als hij alleen is, hij altijd maar wat graag op de foto gaat met zijn fans.

NieuwsFilm

meest populair