Foto 'Gretel and Hansel' stuurt jonge 'It'-actrice naar het kwaad

Foto 'Gretel and Hansel' stuurt jonge 'It'-actrice naar het kwaad

Deze horrorversie van Hans en Grietje komt in 2020.

In 2013 waren het nog Jeremy Renner (Hansel) en Gemma Arterton (Gretel) die in Hansel & Gretel: Witch Hunters de jacht opende op allerlei bovennatuurlijke wezens. In 2020 is het de jonge actrice Sophia Lillis die als Gretel het bos in gaat. En dan heeft ze niet de beschikking over het wapenarsenaal van Arterton.

Hieronder zie je een eerste foto van de horrorfilm Gretel and Hansel van regisseur Oz Perkins, bekend van I Am the Pretty Thing That Lives in the House uit 2016. Daarop zie je actrice Lillis, bekend van haar rol als de jonge Beverly Marsh uit It (2017), die klaarblijkelijk ronddwaalt in een of ander huis. Ook zie we twee bezemstelen (van heksen?).

Bekijk de afbeelding
De synopsis: Een lange tijd geleden in een sprookjesachtig platteland verweg gaat een jong meisje samen met haar jongere broertje een donker bos in op zoek naar voedsel en werk, om vervolgens enkel angstaanjagend kwaad aan te treffen.

Actrice Alice Krige en Jessica De Gouw spelen respectievelijk Holda en de jonge Holda. En Charles Babalola is The Hunter. Gretel and Hansel staat gepland voor 31 januari 2020.

NieuwsFilm

meest populair