'It'-regisseur maakt van DC-film 'The Flash' een ''mooi menselijk verhaal''

'It'-regisseur maakt van DC-film 'The Flash' een ''mooi menselijk verhaal''

Eindelijk komt deze DC-film er.

In 2014 werd The Flash aangekondigd voor 2018, maar net als andere aangekondigde films in het DC Extended Universe verdween deze van de kalender van Warner Bros. Nu is er heel veel hoop voor de fans.

Terwijl er achter de schermen nog keihard wordt gewerkt aan het script, heeft It-regisseur Andy Muschietti, die eerder met de superheldenfilm in verband werd gebracht, tegenover The Playlist bevestigd dat hij The Flash zal regisseren. Het wordt zelfs zijn eerstvolgende klus. Een horrorfilm wordt het echter niet:


"Iets met horror? Ik denk het niet. Wat me fascineerde aan The Flash is het menselijke drama in het verhaal. De menselijke gevoelens en emoties die in het verhaal zitten. Het wordt ook leuk. Ik kan niet beloven dat er enige horror-elementen in zullen zitten, maar het wordt een mooi menselijk verhaal."

2021 of 2022?
Voorlopig staat voor het DC Extended Universe vijf films in de planning. Met Birds of Prey en Wonder Woman 1984 in 2020, The Batman en The Suicide Squad in 2021 en Aquaman 2 in 2022. De kans is aanwezig dat The Flash met hoogstwaarschijnlijk Ezra Miller (Justice League), nog in 2021 verschijnt, al lijkt een 2022-release waarschijnlijker.

NieuwsFilm

meest populair